30/3/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.841


Πόλο Ανδρών 8η αγωνιστική Β' Φάσης 

Πανιωνίος - ΠΑΟΚ - 17-13

Για την 8η αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα εκεί όπου το μεσημέρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου, αντιμετώπισε τον Πανιώνιο από το οποίο και γνώρισε την ήττα με 17-13.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτης, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλος, Πόλυ Προσινικλή και Κούπμαν.

Με ωραίο και υψηλό ρυθμός ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι βρήκαν πρώτοι δίχτυα και σκόραραν τρία τέρματα, ο Μιλάρντοβιτς με δυνατό και σκαστό σουτ μείωσε σε 3-1. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν πολλές επιθέσεις, τις οποίες όμως εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου και η πρώτη περίοδος τέλειωσε με 4-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυναμικά και με τρία γρήγορα τέρματα ισοφάρισε. Μέσα στο πρώτο λεπτό ο ΠΑΟΚ μείωσε αρχικά σε 4-2 με τον Κεχαλάρη να σκοράρει με ένα δυνατό σουτ, αμέσως μετά ο Αϊβαλιώτης «είπε όχι» σε επίθεση των γηπεδούχων και ο Χαραλαμπόπουλος έκανε το 4-3. Στη συνέχεια, ο Κούπμαν μετά από ασίστ του Τσολακούδη ισοφάρισε σε 4-4, ενώ και Κεχαλάρης με ωραία ατομική ενέργεια 5-5. Λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου και για το υπόλοιπο του αγώνα, ο Δικέφαλος δεν είχε στην διάθεση του τον Μιλάρντοβιτς καθώς ο Κροάτης περιφερειακός αποβλήθηκε. Με ασίστ του Λασκαρίδης ο Κεχαλάρης από κοντά διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 6-6.

Στην τρίτη περίοδο ο αγώνας συνέχισε να έχει την ίδια «άγρια ομορφιά». Ο Κεχαλάρης σκόραρε με σουτ από κοντά και έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά κάνοντας το 6-7. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο συνεχόμενα τέρματα και ο Καπράγκος ισοφάρισε για το 8-8. Στις δυσκολίες του αγώνα, προστέθηκε και η αποβολή του Χαραλαμπόπουλου, καθώς ο Δικέφαλος στερήθηκε τις υπηρεσίες του Έλληνα φουνταριστού. Οι γηπεδούχοι με τρία συνεχόμενα τέρματα πέρασαν μπροστά στο σκορ και ο Κεχαλάρης ευστοχώντας στο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πόλυς Προσινικλής, μείωσε σε 11-9, ενώ το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 12-9.

Στην τέταρτη περίοδο, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την συγκέντρωση τους, με αποτέλεσμα να ανοίξει η ψαλίδα του σκορ μετά τα μέσα του οκταλέπτου. Ο Κεχαλάρης με το έκτο προσωπικό του τέρμα μείωσε σε 12-10 και λίγο αργότερα ο Κουγιούνης σκόραρε για το 13-11 μετά από ασίστ Καλαργυρού. Ο Κούπμαν έκανε το 14-12 και μετά από αυτό οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμα τρία τέρματα. Με τον Κουγιούνη να αποβάλετε λίγο πριν το τέλος της περιόδου, ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Σάλεχ με σκαστό σουτ να διαμορφώνει το τελικό σκορ του αγώνα σε 17-13.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο των πλέι-οφ της Α1 Πόλο ανδρών.

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-5, 6-3, 5-4.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 6, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας, Σάλεχ 1, Λασκαρίδης.

Πόλο Γυναικών 20η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Πανιωνίος - 9-7

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας εντός έδρας του Πανιωνίου με 9-7, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν «μουδιασμένες», επιτρέποντας στις φιλοξενούμενες να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα δύο τερμάτων, 0-2. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο το τελικό σκορ για το πρώτο οκτάλεπτο ήταν 0-2. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, μπορεί ο Πανιώνιος να ήταν εκείνος που βρήκε πρώτος δίχτυα, 0-3, ωστόσο ο Δικέφαλος με 3-0 σερί χάρη σε τέρματα των Φραγκιά, Τζελέπη και Πουστινίκοβα, επέστρεψε δυναμικά στο παιχνίδι, με το 3-3 να είναι και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη, το παιχνίδι συνέχιζε να βρίσκεται σε ισορροπία, με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στο σκοράρισμα. Ο Πανιώνιος με 0-2 σερί πήρε το προβάδισμα, 3-5, με τις «ασπρόμαυρες» να απαντούν με 2-0 σερί, χάρη σε γκολ των Μ. Καρυπίδου και Πουστινίκοβα, 5-5. 

Στο τέταρτο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενες δημιουργήσαν και πάλι σερί, παίρνοντας μικρό προβάδισμα, 5-7. Με χαρακτήρα νικητή, ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο ισοφάρισε άμεσα με γκολ των Πουστινίκοβα και Η. Καρυπίδου, 7-7, αλλά πήρε και το προβάδισμα με πέναλτι της Η. Καρυπίδου, 8-7. Στην άμυνα, με τρομερή συμπεριφορά ο ΠΑΟΚ πήρε την μπάλα, με την Πουστινίκοβα να γράφει στην κόντρα το τελικό 9-7. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, στην 1η Απριλίου και ώρα 15:00, απέναντι στον ΟΣΦΠ, εκτός έδρας, για την 21η αγωνιστική. 

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-1, 2-2, 4-2

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 4, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μ. 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Καρυπίδου Η. 2. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...