19/3/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.834




play offs της Super League 1η αγωνιστική 

ΆρηΘ - ΠΑΟΚ - 1-2

Για την 1η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ ΠΑΤΗΣΕ εκτός έδρας τον Άρη με 1-2

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο 12' πίσω στο σκορ με γκολ του  Πάλμας και γενικά έκανε ένα πολύ μέτριο πρώτο 45λεπτο, που δεν προϊδέαζε αυτό που θα ακολουθούσε στην επανάληψη!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Κάργα, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Ντάντας, Ντόουγκλας, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και στην κορυφή της επίθεσης τον Ολιβέιρα.

Εκτός από τη φάση του γκολ,  στο δίλεπτο 38'-39' οι γηπεδούχοι απείλησαν για το 2-0, αρχικά στο 38ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Ιτούρμπε πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Νταρίντα έπιασε νέα κεφαλιά με τον Κοτάρσκι να διώχνει σε κόρνερ!

Στο 39ο λεπτό, νέο δοκάρι για τον Άρη σε κεφαλιά του Φαμπιάνο, με την άμυνά μας να βρίσκεται σε τρικυμία και να έχει πολλά θέματα ιδιαίτερα από την πλευρά του Κεντζιόρα. Σε μια από τις λίγες καλές μας στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, στο 45' η κεφαλιά του Ολιβέιρα πέρασε άουτ.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Λουτσέσκου βλέποντας τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας έκανε τριπλή αλλαγή. Σάστρε, Σβαμπ και Τάισον στις θέσεις των Κεντζιόρα, Ντάντας και Νάρεϊ.

Σταδιακά η εικόνα της ομάδας άλλαξε άρδην και 68ο λεπτό ο Σβαμπ από τα 11 μέτρα, μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπράντον από τον Μπράμπετς. Στο 74' ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ από εκείνο το χρονικό σημείο και ως το τέλος του ματς, ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε!

Διακοπές, εντάσεις, ρίψη αντικειμένων, παρουσία των ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο, κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη στον Ράζβαν Λουτσέσκου, συνθέτουν την εικόνα του τελευταίου κομματιού της αναμέτρησης!

Στα αξιοσημείωτα τα 14 λεπτά που κράτησε καθυστερήσεις ο Αλ Χακίμ, ενώ η διακοπή έγινε στο 89'.

Και κάτι τελευταίο: Το πέναλτι ήταν οφθαλμοφανέστατο, αλλά ο Αλ Χακίμ χρειάστηκε το VAR για να το δώσει! Το γκολ του Αντρίγια, αρχικά ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ και χρειάστηκε πάλι η παρέμβαση του VAR για να αποκατασταθεί η αλήθεια! Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε το VAR;;;

ΆρηΘ: Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμετς, Μαζικού (86' Νταμπό), Οντουμπάτζο, Νταρίντα, Ετέμπο (86' Οικοδόμος), Ιτούρμπε (79' Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (79' Γκρέι), Πάλμα (86' Νταμπό), Καμαρά. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (46' Σάστρε), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (46' Σβαμπ), Νάρεϊ (46' Τάισον), Ζίβκοβιτς (88' Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (62' Μπράντον)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....