20/4/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.488









23η αγωνιστική της Basket League 

ΆρηΘ - ΠΑΟΚ -77-76

Για την 23η αγωνιστική της Basket League, ο ΠΑΟΚ έχασε στο "Αλεξάνδρειο" με 77-76 από τον Άρη ...
Οι γκρι έκαναν ότι μπορούσαν για να πάρει τη νίκη ο συμπολίτης, σφάζοντας τον πολύ καλό σήμερα ΠΑΟΚ. 31 βολές εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι (μόλις 18 ο ΠΑΟΚ), με τα κοράκια κυριολεκτικά να τα βλέπουν όλα κίτρινα!

Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα ...

πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα της Θεσσαλονίκης, υπήρξε βράβευση δύο ανθρώπων με ειδικές ανάγκες που είναι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Ο λόγος για τον μικρό Γιάννη, φίλαθλο του Άρη και αντίστοιχα τονΓιαννάκη, φίλαθλο του ΠΑΟΚπου βρίσκονται σταθερά τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα που παίζουν οι «κιτρινόμαυροι» και οι «ασπρόμαυροι» έχοντας μάλιστα μεγάλη αγάπη για τα τμήματα μπάσκετ.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 77-76 από τον Άρη στο Παλέ σε ένα παιχνίδι που ο Δικέφαλος παρά την κάκιστη εμφάνιση του… αυτοκτόνησε και έχασε το ματς μέσα από τα χέρια του.

Βέβαια, σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι διαιτητές, αλλά και οι κακές επιλογές των «ασπρόμαυρων» σε άμυνα και επίθεση

Πάντως, ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας για το θέαμα προσέφερε. Επίσης, πρέπει να τονιστεί η προσπάθεια μερίδας οπαδών του Άρη να δημιουργήσουν εντάσεις προς τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων».

Δεκάλεπτα: 22-21, 39-36, 55-64, 77-76

Άρης Λυκογιάννης
«Νομίζω ότι έγινε  ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι. Όπως έχει ξαναγίνει αυτή τη σεζόν, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλαμε σκοράρουμε όταν είχαμε το μομέντουμ. Το γεγονός ότι ο Άρης βρήκε μεγάλα σουτ από την αρχή. Σίγουρα το παιχνίδι σημαδεύεται από τις δύο δικές μας κατοχές στο τέλος. Άλλα πράγματα είπαμε στο τάιμ άουτ, άλλα έγινε άλλα πράγματα, πετάξαμε την κατοχή σε ένα κρίσιμο σημείο. Δεν βάλαμε το καλάθι όταν έπρεπε».

Για το παιχνίδι του Άρη στο όριο του φάουλ:

«Σε όλα τα ματς τα ίδια κάνει ο Άρης, παίζει στο όριο του φάουλ, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να το αξιολογήσω. Αυτό που είπα είναι ότι ο Άρης βρήκε δύο γρήγορα καλάθια στο τέλος. Η φάση με τον Καμαριανό στο τέλος είναι φάουλ κατά τη γνώμη μου. Το παιχνίδι κρίθηκε στις τελευταίες δύο φάσεις, η μία με το λάθος του Τολιόπουλου και η άλλη που δεν μπήκε το καλάθι στο τέλος».

Για τον τρόπου που χάθηκε ο αγώνας:

«Για να φτάσει ένα παιχνίδι στην τελευταία κατοχή, σημαίνει ότι προηγουμένως έχουν γίνει άλλα πράγματα. Φτάνουμε να πάρουμε ένα πεντακάθαρο τρίποντο, αλλά δεν μπαίνει. Θέλει και τύχη συν κι άλλες λεπτομέρειες. Έχουν συμβεί κι άλλα πράγματα για να φτάσουμε να κρίνεται το παιχνίδι στην τελευταία κατοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...