2/4/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.465



28η αγωνιστική, Betsson Superleague 2

ΠΑΟΚ Β' - Αλμωπός Αριδαίας - 0-1

Ένα γκολ από το 8′ ήταν αρκετό για να γνωρίσει ο ΠΑΟΚ Β την ήττα από τον Αλμωπό, και να μείνει για πέμπτη σερί αναμέτρηση μακριά από τα τρίποντα, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με αρκετές διακοπές.

Ο ΠΑΟΚ Β δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, με τον Αλμωπό να μπαίνει πιο δυνατά, και να εκμεταλλεύεται τα λάθη της μεσοαμυντικής γραμμής των «ασπρόμαυρων».

Η… προειδοποίηση ήρθε μόλις στο 2′ με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Τριανταφυλλάκη, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Στο 5′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν επίσης μια ανάσα από το γκολ με τον Μπαλωμένο να βάζει «ΣΤΟΠ» στον Ρόβα.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε των φιλοξενούμενων με πρωταγωνιστή και πάλι τον πρώτο του σκόρερ. Ο Τριανταφυλλάκης έβγαζε την ασίστ στον Ρόβα, που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1 στο 8′.

Ο ΠΑΟΚ Β μετά από τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της αναμέτρησης ξεκίνησε να βρίσκει τα πατήματα του, ψάχνοντας γκολ της ισοφάρισης, με κινητήριο μοχλό τον Γιώργο Κούτσια.

Στο 23′ ο νεαρός φορ έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, σούταρε με τον Ντόκιτς να μπλοκάρει δύσκολα. Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ ωστόσο να ακυρώνεται ως οφσάιντ.  Στο 25′ ήταν η σειρά του Τσαούση να απειλήσει και πάλι με σουτ από τα αριστερά, με τον Ντόκιτς να μπλοκάρει εκ νέου.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να έχει την τελική πάσα που θα τον έβαζε με αξιώσεις στα καρέ του Αλμωπού, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε να περάσει τον Κουλούρη αντί του Τσοπούρογλου. Στο 51΄και σε μια ανύποπτη φάση, ο Χατζηστραβός έμεινε στο έδαφος πιάνοντας τον προσαγωγό του, με τους «ασπρόμαυρους» να προχωρούν στη δεύτερη αναγκαστική τους αλλαγή, με τον Γκορντεζιάνι να περνάει στον αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου, που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο Κουλούρης ήταν αυτός που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, στη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία του Δικεφάλου στο παιχνίδι.

Ο Αλμωπός στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ και να χτυπήσει στη κόντρα τον ΠΑΟΚ Β που αναζητούσε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.

Ωστόσο όποιο ρυθμό προσπάθησε να δώσει ο Δικέφαλος, τον… μπλόκαρε ο Αλμωπός, με τις συνεχόμενες πτώσεις ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων να διακόπτουν ουκ ολίγες φορές την αναμέτρηση.

Έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Δικέφαλο να μένει στους 35 βαθμούς, μετά από 27 παιχνίδια στη Super League 2.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γροσδής, Σαλαμαμούρας (78′ Μελετίδης), Τσοπούρογλου (46′ Κουλούρης), Κούτσιας (78′ Τζίμας), Χατζηστραβός (51′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (63′ Γαϊτανίδης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (78′ Ζαχαρός), Κέρθι (90′ Ρίβας), Ρόβας (90′ Μπακούτσης), Τριανταφυλλάκης (61′ Γιουκούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...