5/4/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.469

29η αγωνιστική, Betsson Superleague 2

Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β' - 2-1

Μαχητικός όπως σε κάθε παιχνίδι, επίμονος – ισοφάρισε αν και βρέθηκε πάλι να κυνηγά το σκορ – πίεσε για το διπλό, αλλά υπέκυψε τελικά σε μια στημένη φάση.

Ο ΠΑΟΚ Β ηττήθηκε 2-1 από τη Νίκη Βόλου, παρέμεινε στους 35 βαθμούς και πλέον ετοιμάζεται ήδη για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

 Πιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι, απειλώντας με αξιώσεις δύο φορές, στο 17’ και στο 23’. Στη δεύτερη περίπτωση αντέδρασε σωστά ο Μπαλωμένος . Η πιο κλασική ευκαιρία ωστόσο, ανήκε στον ΠΑΟΚ, όταν στο 35’ ο Κουλούρης με σέντρα-σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι. Ό,τι δεν μπόρεσε ο Κουλούρης, πέτυχε ο Βασιλείου στο 43’, κάνοντας το 1-0 για τη Νίκη Βόλου.

Διαφορετική η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ σαφώς πιο δραστήριο και απειλητικό. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι μάλιστα, στο 69’ και στην πρώτη του εμφάνιση στη σεζόν, ο Μπράντονιτς πήρε την κάθετη πάσα του Γρόσδη και σούταρε, ισοφαρίζοντας για τον Δικέφαλο. Ακολούθησαν δύο φάσεις, στο 74’ με τον Κούτσια και στο 81’ με τον Πανίδη, με την μπάλα να καταλήγει μεν στα δίχτυα, μα να υποδεικνύονται σε θέση οφσάιντ και στις δύο περιπτώσεις. Δυστυχώς, δύο λεπτά μετά, η Νίκη Βόλου βρήκε τον τρόπο να πετύχει και δεύτερο γκολ, με την κεφαλιά του Μιράντα, και να πάρει τελικά τη νίκη.

Νίκη Βόλου: Περιστερίδης, Κάσσος, Αθανασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Πάνος, Τσουκαλάς, Βασιλείου (72΄Βλαχομήτρος), Μιράντα, Γκαρσία (46’ Αλιατίδης), Κουσκούνας (87’ Κυρίτσης).

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος , Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης (64’ Γιαξής), Ουεντραόγκο (64΄Γρόσδης), Σαλαμούρας, Τσοπούρογλου, Κούτσιας (78’ Πανίδης), Κουλούρης (64’ Μπράντονιτς), Τζίμας (46’ Σπυρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...