16/12/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.350









9η αγωνιστική, Betsson Superleague 2

Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β - 1-1

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β’, Πάμπλο Γκαρσία ήταν το τιμώμενο πρόσωπο των γηπεδούχων.

Πριν τη σέντρα του αγώνα με το Θεσπρωτό, οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας, βράβευσαν τον Γκαρσία για την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άλλωστε και η ομάδα της Ηγουμενίτσας, πρώτη φορά στην ιστορία της ζει τέτοιες στιγμές, υποδεχόμενη έναν τέτοιο αντίπαλο, στο πλαίσιο της Super League 2 και με την κίνηση αυτή, έδειξε την εκτίμηση της προς τον Ουρουγουανό και τον ΠΑΟΚ, γενικότερα.

Συνεπής στο ότι αρνείται να χάσει εκτός έδρας σε τέσσερις συνεχόμενες «εξόδους» του ο ΠΑΟΚ Β φεύγει με τον βαθμό από την Ηγουμενίτσα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Θεσπρωτό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, μα ο Δικέφαλος ισοφάρισε με τον Γκορντεζιάνι και έχασε μάλιστα την ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 81΄για την πλήρη ανατροπή.

Το παιχνίδι, κυρίως στο α' ημίχρονο, αφορούσε κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου, δίχως απειλητικές διαθέσεις, με εξαίρεση ίσως δύο καλά σουτ του Πανίδη στο 13' και στο 20' και μια αξιόλογη εκτέλεση φάουλ του Κουλιεράκη.

Στην επανάληψη, συγκεκριμένα στο 50', ο Θεσπρωτός κέρδισε πέναλτι με τον Στεργίου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαραντίδης. Ο Δικέφαλος απάντησε άμεσα, ωστόσο, με την φρέσκια αλλαγή του Γκορντεζιάνι, ο οποίος στο 55' με πλασέ εντός περιοχής, βρήκε δίχτυα, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την πάσα του Χατζηστραβού.

Το ματς έκλεισε με δύο κλασικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Στο 71' ο Ραμίρες αστόχησε από πολύ κοντά και στο 81' ο σκόρερ του ΠΑΟΚ Βασίλης Γκορντεζιάνι πλάσαρε ελάχιστα άουτ, όντας τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Β, αυτό με την Καβάλα στις 29 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Αξίζει σαφώς να σημειωθεί ότι πριν τη σέντρα του αγώνα, ο Θεσπρωτός βράβευσε τον Πάμπλο Γκαρσία για την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θεσπρωτός: Κιναλης, Βαλεντε, Ντ’ Αλεσσιο, Γωγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας, Ραμίρεζ, Κωνσταντίνου, Σαραντιδης, Ρομέρο, Στεργίου.

Στον πάγκο: Βαταμιδης, Δ.Παππάς, Σταυρίδης, Ε.Παππας, Διγκοζης, Λύγκας, Σουμα, Μπάλος, Ζβι

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Τσοπούρογλου, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Σπυρίδης, Τζίμας, Πανίδης.

Στον πάγκο: Μπαλάφας, Κουλούρης, Μανωλιούδης, Σαλαμούρας, Φασίδης, Μελετίδης, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Γκορντεζιάνι.

Ποδόσφαιρο γυναικών 9η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Morris - Ελπίδες Καρδίτσας -7-1

Για την 9η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας, τις Ελπίδες Καρδίτσας, τις οποίες και κέρδισε με 7-1.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλντσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Δοϊρανλή, Βαρδαλή και Ακίντα.

Οι ισόβιες πρωταθλήτριες μπήκαν δυνατά και πρέσαραν στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό και μετά από προσπάθεια της Έσε Ακίντα, η μπάλα κατέληξε στην Γεωργία Χαλατσογιάννη, η οποία σούταρε από απόσταση και άνοιξε το σκορ στο 2’.

Λίγα λεπτά αργότερα η Βάσια Γιαννακά βρήκε χώρο απ’τα δεξιά, έκανε την σέντρα για να έρθει η Ακίντα με προβολή να γράψει το 2-0 στο 11’

Στο 25ο λεπτό η Ακίντα συνδυάστηκε με την Θωμαή Βαρδαλή, με την Κενυάτισσα να βγαίνει τετ-α-τετ και να τελειώνει υποδειγματικά την φάση για το 3-0.

Η σέντερ φορ του Δικεφάλου δεν σταμάτησε εκεί και μετέτρεψε το παιχνίδι σε one woman show, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ της τρία λεπτά αργότερα, όταν και επωφελήθηκε από εκτέλεση φάουλ της Μήτκου.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο η Μαρλέν Μπαρμπόσα μείωσε για τις Ελπίδες Καρδίτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 44’.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο χορτάρι.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με το αέρα και το κρύο να παίζουν σημαντικό ρόλο με την δύση του ηλίου.

O Δικέφαλος ωστόσο δεν είπε την τελευταία του λέξη και έκανε το 5-1 με προβολή της Φανήε Δοϊρανλή στο 65'.

Στο 80' ήταν η σειρά της Μαρίας Μήτκου να βρεθεί μπροστά στο τέρμα από πάσα της Βαρδαλή για το 6-1.

Μετά από δύο ασίστ η Βαρδαλή έστειλε και αυτή τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 7-1.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ Morris κυριάρχησε του αντιπάλου του στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα για όγδοο παιχνίδι.

Ημίχρονο: 4-1

Τελικό: 7-1

ΠΑΟΚ Morris (Λευτέρης Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλντσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση (72' Μπαξεβάνου), Δοϊρανλή, Βαρδαλή, Ακίντα (78' Ζώτου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....