5/12/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.332

 






6η αγωνιστική της Superleague 2

ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας -2-1 

Για την 6η αγωνιστική της Superleague 2, o ΠΑΟΚ Β' νίκησε 2-1  την Αναγέννηση Καρδίτσας, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Παναγιώτου και Κούτσιας ...

O ΠΑΟΚ Β μπήκε στην αναμέτρηση ψάχνοντας το γρήγορο γκολ και κατάφερε να απειλήσει δις στο πρώτο δεκάλεπτο, με Κουλούρη και Κούτσια για να έρθει η... απάντηση στις ευκαιρίες από την πλευρά της Αναγέννησης, με τον Μπενγκόα στο 12'

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ Β μετουσιώθηκε σε γκολ με εντυπωσιακό τρόπο, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου, Παναγιώτης Παναγιώτου με τρομερό ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα.

Η... απάντηση της Αναγέννησης Καρδίτσας, ωστόσο ήταν άμεση αφού στο 27ο λεπτό ο Μπραμπίγια εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΟΚ Β και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ΠΑΟΚ Β στη συνέχεια πίεσε για να ανακτήσει το προβάδισμα με Κούτσια και Χατζηστραβό, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τον ΠΑΟΚ Β και στο 69ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, όμως η κεφαλιά του Γκίνη βρήκε το δοκάρι της εστίας του Ταλιχμανίδη.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ισορρόπησαν την αναμέτρηση στα τελευταία λεπτά και στο 76ο λεπτό, ο Καρανίκας ανέτρεψε τον Κούτσια μέσα στην περιοχή της Καρδίτσας, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χρήστο Κακουλίδη να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στην γωνία της της εστίας του Γκέκα, που έπεσε στην σωστή πλευρά, όμως η εκτέλεση του Κούτσια δεν άφησε περιθώρια στον πορτιέρε της Αναγέννησης.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης Χρήστου Κακουλίδη, βρήκε τον ΠΑΟΚ Β να πανηγυρίζει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Super League 2, φτάνοντας τους οκτώ βαθμούς σε έξι αγώνες και πλησίασε την Αναγέννηση Καρδίτσας στον πόντο.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Ταχάτος, Τσιγγάρας, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (78′ Σαλαμούρας), Τσαούσης (62′ Τζίμας), Κουλούρης (46′ Σπυρίδης), Κούτσιας (86′ Καλουτσικίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας (72′ Ροβίθης), Καρανίκας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Γκίνη, Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπένγκοα (72′ Γκουγκούδης), Μπραμπίγια (87′ Λώττας), Βιδάλ (59′ Μπάλλας).

Πάμπλο Γκαρσία:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι ομάδες που θέλουν να ανέβουν στην Α Εθνική. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σε αυτό το γήπεδο παίζουν τρεις ομάδες και οι παίκτες μου θέλουν ένα γήπεδο, όπου μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Από όλους τους παίκτες μου είμαι ευχαριστημένος, ακόμη και από τους παίκτες μου που ήταν τραυματίες και επέστρεψαν. Έχουμε παίκτες που είναι σε πολύ μικρή ηλικία και τους βοηθάει να παίζουν απέναντι σε ομάδες που έχουν παίκτες μεγάλους σε ηλικία. Βοηθάμε και παίκτες, όπως ο Τσιγγάρας, ο Κούτσιας που δεν παίζουν στην πρώτη ομάδα και τους βοηθάμε να αποκτήσουν ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....