16/12/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.347


Πόλο γυναικών β6η αγωνιστική, Α1

ΝΟ Ρεθύμνου - ΠΑΟΚ -14-7

Για την 6η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Κρήτη και το Εθνικό Κολυμβητήριο Χανίων, όπου και ηττήθηκε από τον ΝΟ Ρεθύμνου με 14-7.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες στην κορυφαία κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών στην χώρα, και όντας ο μοναδικός Σύλλογος στην Βόρεια Ελλάδα που κρατάει την «σημαία» ψηλά, αντιμετωπίζει κάθε αναμέτρηση ως ένα σημαντικό μάθημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ πήγε υπολειπόμενος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο με 8-1 για να κλείσει τον αγώνα με 14-7 εις βάρος του.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο, από την νέα χρονιά, στις 8 Ιανουαρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού 1, Ακιλμπάγεβα 2, Ασκερίδου, Ταυρίδου 1, Παρασκευοπούλου, Νιέρρη, Κέιζερ 1, Φραγκιά 2, Ντόνα, Λασκαρίδου, Μανίκα, Μουρατίδου

Πόλο ανδρών 10η αγωνιστική, Α1

Αεκ - ΠΑΟΚ Domus Ergo -9-7

Για την 10η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα και στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, όπου γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 9-7. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος βρέθηκε να υπολείπεται μόλις ενός γκολ με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο, 3-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» αντεπιτέθηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 5-5, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική περίοδο, με επιμέρους σκορ 3-2 υπέρ τους.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα ξανά, κάνοντας το 7-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος τα έδωσε όλα για να επιστρέψει αλλά στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Το τελικό σκορ του αγώνα στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης ήταν 9-7.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, από την νέα χρονιά, στις 8 Ιανουαρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, απέναντι στον Εθνικό Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 2-1, 2-1

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μηλάς, Προσινικλής, Μαρινάγης Γ. 2, Κεχαλάρης 1, Λιλάρντοβιτς 1, Μαραγκός, Μπαγλατζής, Προσινικλής 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Ιωσήφ, Καρατζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....