3/12/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.331



















 

Ποδόσφαιρο γυναικών 8η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Morris - Άρηθ - 2-1

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άρη στο Προπονητικό Κέντρο της Ν. Μεσημβρίας, του οποίου και επικράτησε με 2-1, διατηρώντας το αήττητο σερί του.

Ο ΠΑΟΚ MORRIS, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας από τα πρώτα λεπτά ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, κάτι που δεν κατέστη δυνατό, αφού η κεφαλιά της Δοϊρανλή στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης δεν βρήκε εστία. Για 30', ο Δικέφαλος, αν και είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος, δεν δημιούργησε ευκαιρίες μέχρι το 38', οπότε και η Μαρία Μήτκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή να το ακυρώνει ως οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις, η Esse Akida, κλέβοντας την μπάλα σε μεταβίβαση της τερματοφύλακα του Άρη, κέρδισε κόρνερ, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε η Μαρία Μήτκου, η οποία με μία εξαιρετική εκτέλεση, έδωσε την ευκαιρία στην προωθημένη Miljana Smiljkovic να ανοίξει το σκορ σε 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Esse Akida, στο 54ο λεπτό, μετά από οργανωμένη επίθεση από την αριστερή πλευρά του γηπέδου, προώθησε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-0. Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης, οι αντίπαλες μείωσαν σε 2-1. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ, διαχειρίστηκε τις καταστάσεις, δεν έχασε στιγμή τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και έφτασε στη νίκη με 2-1 σκορ.

Στο διά ταύτα, ο Δικέφαλος, στο τοπικό «ντέρμπι», απέδειξε την αγωνιστική του ανωτερότητα έναντι του Άρη, είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, έβγαλε πάθος και δυναμισμό, ενώ ταυτόχρονα διατήρησε το αήττητο και το απόλυτο των νικών. 

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Χατζηχαριστού, Γιαννακά, Χαράλσντοτιρ, Σμίλκοβιτς, Μήτκου, Στράντζαλη (80' Μπαξεβάνου), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Ακίντα, Ζώτου (60' Καλέση) και Δοϊρανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....