14/10/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.273








 

Πόλο ανδρών 3η αγωνιστική, Α1

ΠΑΟΚ - Αεκ -10-15

Σε ένα παιχνίδι για "γερά νεύρα", ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έμεινε πίσω για ένα γκολ,1-0, ωστόσο, ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1. Τα λάθη στην επίθεση, έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το 3-2. Στην εκπνοή της πρώτης περιόδου, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την αντεπίθεσή τους, ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου επέτρεψαν στον αντίπαλο να προηγηθεί για ένα γκολ, 3-4. Ένα κενό διάστημα στη δεύτερη περίοδο, στο οποίο στοίχισαν τα αμυντικά λάθη, οι «ασπρόμαυροι» έμειναν πίσω στο σκορ για τρία γκολ, 5-8, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 6-9 σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δικέφαλος μείωσε σε 8-10, ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις, που οδήγησαν σε αποβολή των αθλητών Νίκου Προσινικλή και Πολυμέρη Προσινικλή, είχαν ως αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να μην καταφέρουν να μειώσουν τη διαφορά, κλείνοντας την περίοδο με 8-13 σκορ. Τις αποβολές των αθλητών ακολούθησε και η αποβολή του Team Manager της ομάδας, Τάσου Πετρίδη. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι», με τις δύο απουσίες των αθλητών, που αποβλήθηκαν, παρά την προσπάθειά τους να κάνουν το καλύτερο δυνατό, δεν κατάφεραν να αλλάξουν την εξέλιξη, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 10-15 σκορ.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, παρ' ότι εμφάνισε καλή λειτουργία στην επίθεση, δεν κατάφερε να έχει το ίδιο πρόσωπο και στην άμυνα, στην οποία τα λάθη του στοίχισαν, ενώ του στοίχισαν και οι αποβολές των Νίκου και Πόλυ Προσινικλή στο τρίτο οκτάλεπτο. 

Πλέον, o Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου αντιμετωπίζει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 εκτός έδρας τον Εθνικό Πειραιά. 

Ημίχρονο: 6-9 



3η αγωνιστική, Women's Football League

ΠΑΟΚ - ΑΟ Τρίκαλα Θεόνη -2-0

Το 3Χ3 έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Women's Football League, των Τρικάλων Θεόνη με 2-0.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλτσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Μπαρμπόσα, Καλέση και Μπαξεβάνου.

Ο Δικέφαλος ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο παιχνίδι, με την Βαρδαλή να πετυχαίνει γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, από πλάγια θέση, στο 9ο λεπτό.

Έξι λεπτά αργότερα, η Γιαννακά βρήκε την Χαλατσογιάννη, αλλά το φαλτσαριστό σουτ της Ελληνίδας μέσου πέρασε άουτ.

Στο 20ο λεπτό, η Βαρδαλή απείλησε για δεύτερη φορά, ωστόσο το σουτ της εκείνη την φορά κατέληξε άουτ, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ απείλησε και πάλι με την Καλέση να αστοχεί μετά από πάσα της Μήτκου.

Στο 34ο λεπτό, ο Δικέφαλος είχε και δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Βαρδαλή.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ο αέρας εμπόδισε στο να προσφερθεί θέαμα και από τις δύο ομάδες. Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ της Βαρδαλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 55ο λεπτό μετά από σουτ της Μπαξεβάνου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Δικέφαλος «διπλασίασε» τα τέρματα του, με την Καλέση να πετυχαίνει γκολ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 68ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ απείλησε με μακρινό σουτ της Γιαννακά, το οποίο μπλόκαρε με υπερένταση η τερματοφύλακας των Τρικάλων, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Βαρδαλή από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να πετύχει και τρίτο τέρμα έχοντας καλές στιγμές, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το 2-0 να είναι και τελικό σκορ. 

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, επιβάλλοντας τον ρυθμό του. Ο αέρας μπορεί να εμπόδισε τον Δικέφαλο να «ξεδιπλώσει» την ποιότητα του, ωστόσο δεν τον εμπόδισε να πάρει το τρίποντο, και να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, εκτός έδρας.

Ημίχρονο: 1-0

Τελικό: 2-0

ΠΑΟΚ (Λευτέρης Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Χαράλτσντοτιρ, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (86' Ζώτου), Μπαρμπόσα (90' Δοϊρανλή), Καλέση (79' Κατσάνου), Μπαξεβάνου.pa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...