19/6/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.202


12η αγωνιστική υποδομών Κ19 της Super League

Άρηθ - ΠΑΟΚ - 0-1 

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη του Άρη με 0-1 και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια

Η Κ19 του ΠΑΟΚ συνεχίζει την δυναστεία της στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League, αφού τα «μωρά» του Στέλιου Μαλεζά, επικράτησαν του Άρη με 1-0 και εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Γκορτεζιάνι που σημείωσε το καθοριστικό γκολ με το οποίο η Κ-19 του ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο της νίκης απέναντι στον Άρη, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος υποδομών.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να χάνει τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, όμως ο Γκορτεζιάνι είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 26ο λεπτό, όταν ο Κούτσιας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Τελικά οι παίκτες του Δικεφάλου βρήκαν το πολυπόθητο γκολ, με τον Γκορτεζιάνι στο 39ο λεπτό να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα του Άρη και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας, ανοίγοντας το σκορ για τους «ασπρόμαυρους», το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τους νεαρούς αθλητές του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποδομών, συνεχίζοντας την παντοκρατορία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...