5/6/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.195







 

Ποδόσφαιρο Γυναικών 10η αγωνιστική Α' Εθνικής Κατηγορίας

Βασίλισσα Θράκης - ΠΑΟΚ - 0-10

Ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Κατηγορίας, ταξίδεψε στην Ξάνθη, όπου αντιμετώπισε την Βασίλισσα Θράκης, της οποίας και επικράτησε με 0-10.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με σχηματισμό 3-5-2 και αρχική σύνθεση τις: Νάση, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά, Κωνσταντινίδου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Πίτσιου, Σπυριδωνίδου και Πούλιου.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή δυνατά και ευτύχησε να σκοράρει στο 5' με πλασέ της Ρούλας Πούλιου. Στο 19' το σουτ της Μαρία Μήτκου σταμάτησε στο δοκάρι για να ρθουν δύο τέρματα από την Αναστασία Σπυριδωνίδου, με τις παίκτριες του Δικεφάλου να κρύβουν την μπάλα, στο 21' και στο 33'.

Η "σκίπερ" του Δικεφάλου, Ελένη Κακαμπούκη, έκανε στο 40' το 0-4, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι "ασπρόμαυρες" συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και σε διάστημα 10 λεπτών η Πούλιου παραβίασε δύο φορές την αντίπαλοι εστία και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ της.

Στο 58' η Σπυριδωνίδου ολοκλήρωσε το δικό της χατ-τρικ, για να ρθει η Μήτκου στο 63' να κάνει το 0-8. Η Ολίνα Μπαξεβάνου, η οποία πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι έκανε το 0-9 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Η Σπυριδωνίδου με κίνηση από την πίσω ζώνη έβαλε το 10ο και τελευταίο τέρμα στην αναμέτρηση.

Οι «ισόβιες» πρωταθλήτριες, ανέδειξαν τις ικανότητές τους γι’ακόμη ένα παιχνίδι και με καλούς συνδυασμούς αλλά και ατομικές ενέργειες προσέφεραν γκολ και θέαμα. Ο ΠΑΟΚ, απέδειξε σε μία ακόμα αναμέτρηση, την ανωτερότητά του και έδειξε πως βγήκε δυνατότερος από την διακόπη λόγω της πανδημίας του COVID-19. Με την τελική στροφή να είναι στο διάβα της, η ομάδα του Πέριτσα Κρστιτς στρέφει την συγκέντρωσή της στην τελική ευθεία και τον τελικό της Κυριακής (13/6), όπου περιμένει να μάθει αντίπαλο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο στις 9 Ιουνίου και ώρα 17:00 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας εντός έδρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Βασίλισσα Θράκης και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδας, Απόστολο Κουτρουλό για την φιλοξενία και την εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου. Το καλύτερο εκτός έδρας γήπεδο που έχει αγωνιστεί η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Ξάνθης προσέφερε στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών τιμητική πλακέτα με την αρχηγό του Δικεφάλου, Ελένη Κακαμπούκη να προσφέρει πίσω μια υπογεγραμμένη φανέλα από όλες τις παίκτριες της ομάδας.

Ημίχρονο: 0-4

Σκόρερς: Πούλιου 3, Σπυριδωνίδου 4, Κακαμπούκη, Μήτκου, Μπαξεβάνου

ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρστιτς): Νάση, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά (85' Σωτηριάδου), Κωνσταντινίδου (46' Μπαξεβάνου), Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Πίτσιου, Σπυριδωνίδου, Πούλιου (64' Μάρκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου