8/6/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.196






 

Ποδόσφαιρο Γυναικών 11η αγωνιστική της Α' Εθνικής 

ΠΑΟΚ - Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας - 15-0

Στην τελευταία αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, του οποίου και επικράτησε με 15-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Πρωταθλήματος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου στον Βόλο.

Ο Δικέφαλος, δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με γκολ της Σπυριδωνίδου, η οποία έγραψε το 1-0. Η Πούλιου, με δύο προσωπικά γκολ, διαμόρφωσε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ, ενώ αυτογκόλ των αντιπάλων, έδωσε προβάδισμα τεσσάρων γκολ στις «ασπρόμαυρες». Η Πούλιου, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό της γκολ, διαμόρφωσε το 5-0, με την Αναστασία Σπυριδωνίδου να ακολουθεί, πετυχαίνοντας στο 43’ το 6ο γκολ του Δικεφάλου και κλείνοντας το ημίχρονο με 6-0.

Στην επανάληψη, η Αναστασία Σπυριδωνίδου, πετυχαίνοντας χατ τρικ, έγραψε το 7-0, με την Ολίνα Μπαξεβάνου να την ακολουθεί (8-0). Το αυτογκόλ των φιλοξενουμένων οδήγησε στο 9-0 για τον ΠΑΟΚ, ενώ λίγο αργότερα η Πίτσιου με εύστοχο σουτ, έκανε το 10-0 για τις «ασπρόμαυρες». Ένα ακόμη αυτογκόλ των αντιπάλων, διαμόρφωσε το 11-0 για τον ΠΑΟΚ. Η Δήμητρα Καραπέτσα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτια, έγραψε το 12-0. Η Κωνσταντίνα Στράντζαλη, με κεφαλιά, έκανε το 13-0, με την Κυριακή Μάρκου, να ακολουθεί για το 14-0, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο της γκολ με τα "ασπρόμαυρα". Η Ελένη Κακαμπούκη στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με εύστοχο σουτ, διαμόρφωσε το 15-0, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, με τον Δικέφαλο να σπάει το προηγούμενο ρεκόρ του (14-0).

Η ομάδα παρουσίασε, για ακόμη μία φορά, ένα εξαιρετικό πρόσωπο, με τον προπονητή Πέριτσα Κρστσιτς να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις νεαρές αθλήτριες της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την παρουσία του στον Βόρειο Όμιλο, πλέον στρέφει την προσοχή του στον τελικό του Πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στο Βόλο.

Ημίχρονο: 6-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου