14/6/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.198
















Τελικός Πρωταθλήματος Ελλάδος Ποδόσφαιρο Γυναικών

Άβαντες Χαλκίδας - ΠΑΟΚ - 0-2

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021 

Στον τελικό του Πρωταθλήματος Ελλάδος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην πόλη του Βόλου, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τις Αβαντίδες Χαλκίδας, των οποίων και επικράτησε με 0-2 σκορ, κατακτώντας επάξια το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2021.

H κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος επισκιάστηκε από τον ραυματισμό της Κωνσταντίνας Στράντζαλη, του οποίου η σοβαρότητα θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα 14/06 με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, πήρε τον έλεγχο και, με συγκέντρωση, άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό του αγώνα, με εύστοχο σουτ της Μαρίας Μήτκου, η οποία έγραψε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ. Οι κακές καιρικές συνθήκες, η βροχή και ο έντονος αέρας δεν ήταν σύμμαχοι, με τον ΠΑΟΚ να ασκεί πίεση και να διατηρεί τον έλεγχο και το 0-1 μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος, διαχείριστηκε το υπέρ του προβάδισμα και δεν απειλήθηκε, ενώ άσχημη ήταν η στιγμή στο 64ο λεπτό, όπου η αθλήτρια του Δικεφάλου Κωνσταντίνα Στράντζαλη αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο. Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, η Αναστασία Σπυριδωνίου με εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 0-2 για τον Δικέφαλο, που ήταν και το τελικό σκορ, με τον ΠΑΟΚ τελικά να κατακτά τη νίκη και τον τίτλου το Πρωταθλητή Ελλάδος 2021.

Ο ΠΑΟΚ, πάρα τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της εξαιρετικά μεγάλης διακοπής, ως αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID-19, επέστρεψε δυναμικά, αντιμετώπισε κάθε παιχνίδι σαν ένα μικρό τελικό και έφτασε επάξια στον τελικό του Πρωταθλήματος, κατακτώντας το 16ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του και τον 22ο τίτλο συνολικά.

Τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, καθώς και ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Άλκης Ησαϊάδης.

Ημίχρονο: 0-1

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Smiljkovic, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά, Κακαμπούκη, Πίτσιου (61' Πίτσιου), Στράντζαλη (64' Δοϊρανλή), Πούλιου (81' Βαρδαλή), Σπυριδωνίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου