27/4/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.166





 

2ος αγώνας Ημιτελική φάση, Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ - Αεκ - 2-1

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την ΑΕΚ με 2-1, για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πέρασε στον ΤΕΛΙΚΟ ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, στα χαφ Μπάμπα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες και μπροστά τους Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Ουάρντα.

Η αθηναϊκή ομάδα έδειξε διάθεση να κυκλοφορήσει την μπάλα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ της έδωσε χώρο, έχοντας το μυαλό του στην κόντρα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πάτησαν καθόλου στην περιοχή μας, με τους παίκτες μας να απειλούν στο 1ο λεπτό, όταν ο Τσιγκρίνσκι κόντραρε το σουτ του Σφιντέρσκι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας.

Στο 26ο λεπτό, ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Σοάρες, αυτός έκανε παράλληλη σέντρα, ο Ουάρντα από κοντά πλάσαρε αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε, εξ επαφής.

Η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ανήκε και αυτήν στον ΠΑΟΚ, καθώς στο 35ο λεπτό, η κεφαλιά του Σφιντέρσκι μετά από κεφαλιά πάσα του Ουάρντα, πέρασε άουτ.

Στο 60ό λεπτό, χάθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, το δοκάρι σημάδεψε ο Βιεϊρίνια, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Σφιντέτσκι. Στα επόμενα λεπτά η χάρτινη πίεσε και έγινε απειλητική κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ, στο τελευταίο από αυτά (70') ο Γαλανόπουλος, βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε ψύχραιμα και στο  85ο λεπτό ο Κρμέντσικ, μετά από μπαλιά του Μπάμπα, με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Τσιντώτα ισοφάρισε, για να έρθει το κερασάκι στην τούρτα στο 96' όταν ο Ζιβκοβιτς με τέλειο ψηλοκρεμαστό σουτ χάρισε ΚΑΙ τη νίκη στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (77' Μιχαηλίδης), Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Μπάμπα, Ζίβκοβιτς (97' Λύρατζης), Σφιντέρσκι (77' Κρμέντσικ), Ουάρντα (87' Τσιγγάρας).

Αεκ: Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι (87' Κοσίδης), Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Βασιλαντωνόπουλος (87' Νταντσένκο), Λόπες (62' Μιτάι), Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (62' Αλμπάνης), Σιμάνσκι (62' Τάνκοβιτς), Μάνταλος, Ανσαριφάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....