11/4/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.143







 

4η αγωνιστική Play-Off, Superleague Interwetten

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 1-1

Για την 4η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με τον Αστέρα Τρίπολης ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, στα χαφ τους Ντόουγκλας, Ουάρντα, Σβαμπ και μπροστά τους Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε ο Σφιντέρσκι. Στο 5ο λεπτό, χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι από πολύ κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 22ο λεπτό, ο Πολωνός είχε δοκάρι με κοντινή κεφαλιά και πάλι ΑΧΑΣΤΟ!

Ενδιάμεσα στο 12ο λεπτό, ο Πασχαλάκης κόντεψε να μας στείλει στον καρδιολόγο, όταν σε γύρισμα του Ίνγκασον έχασε τον έλεγχο της μπάλας, την οποία πρόλαβε εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή της εστίας μας!

Στο 56ο λεπτό ο Σφιντέρσκι με κεραυνό μετά από ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και εξαιρετική μπαλιά του Ντόουγκλας έκανε το 0-1, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 65ο λεπτό με τον Μουνάφο, μετά από ολιγωρία της άμυνας και λάθος του Ουάρντα.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, έκλεισε τον Αστέρα, όμως δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ, παίζοντας με 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τους Κρμέντσικ, Σφιντέρσκι.

Πάμπλο Γκαρσία:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και αυτό γιατί νομίζω ότι προσπάθησαν, δούλεψαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Από κει και πέρα ήταν αναμενόμενο να μη συνεχίσουμε στα επίπεδα έντασης του πρώτου μισαώρου, κάποιοι παίκτες έβγαλαν σημάδια κόπωσης. Αυτό που μας αφήνει λυπημένους είναι ότι δεχτήκαμε γκολ από ένα πλάγιο άουτ, σε μια φάση που είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές στην περιοχή μας αλλά και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο».

Για τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα του πριν το πλάγιο άουτ και μετά από αυτό:

«Ήταν κάποιο συγκεκριμένο τακτικό κομμάτι που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις και θέλαμε μια άλλη συμπεριφορά. Βέβαια και ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες. Αλλά είναι κάτι που συνέβη εκείνη τη στιγμή, γενικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών».

Για το αν φοβάται μη χαθεί η καλή ψυχολογία που είχε αποκτήσει η ομάδα του από το «διπλό» κόντρα στην ΑΕΚ μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο:

«Όχι, κι αυτό γιατί νομίζω ότι, παρότι δεχτήκαμε το γκολ όπως το δεχτήκαμε, η ομάδα δεν τα παράτησε. Αν η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή ή αν δε συνεχίζαμε να παλεύουμε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί και δεύτερο γκολ κάτι που δε συνέβη. Εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα, βάλαμε 2 επιθετικούς, ήμασταν γύρω από την περιοχή, αλλά δεν ήμασταν πολύ καλοί στην τελική ενέργεια, στην τελική πάσα».

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Σουάρεζ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (78' Μπελόκ), Τιλίκα (79' Ριτζίς), Σίτο (67' Ιγκλέσιας), Φερνάντες (16' Ριέρα), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ (76' Κρμέντσικ), Ουάρντα (83' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58' Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....