25/10/20

oxyro N 4.040


6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ19 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος - 1-0

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Λώλα, με 1-0 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού ...

Τα πρόσωπα αλλάζουν, οι σεζόν περνούν, αλλά το μέταλλο, η ποιότητα και η νοοτροπία παραμένουν ανέγγιχτα. Η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε ένα ακόμα ντέρμπι, επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού στη Σουρωτή, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, που αποζημίωσε όσους αποφάσισαν να το παρακολουθήσουν, με ένταση, πάθος, δύναμη και καλό ρυθμό, η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ κυριάρχησε και πανηγύρισε το έκτο τρίποντο σε έξι αγώνες.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και από το ξεκίνημα έβαλαν δύσκολα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Πανίδη, Γκορτεζιάνι και Κωνσταντέλια. Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε και πάλι κάποιες καλές στιγμές, ενώ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 58′, στη μόνη αξιόλογη στιγμή του στον αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε με μία στημένη φάση στο 73′. Ο Κωνσταντέλιας εκτέλεσε κόρνερ, ο Παναγιώτου κέρδισε τους πάντες στον αέρα και με υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, καθώς στο υπόλοιπο του αγώνα οι παίκτες του Γκαρσία έκαναν άψογη διαχείριση.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τάχατος (78′ Δαρέλας), Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Γιαξής (54′ Κουντεντάκης), Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Κωνσταντέλιας (78′ Πιπιλιάρης), Πανίδης (64′ Κιτσάκης), Γκορτεζιάνι.








5η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ17

Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ - 0-6

Για την 5η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο ΕΑΚ Βόλου με 0-6, την αντίστοιχη του ομάδα του Βόλου ΝΠΣ ...

Έδειξαν νωρίς τις διαθέσεις τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Μπάμπουρα να ανοίγει το σκορ στο 9′ με πλασέ, έπειτα από την ασίστ του Σμυρλή.Συνέχισε στο 12'ο Τσίκος για το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από ασίστ του Σινανάι και στο 18′ ο Σμυρλής σκόραρε με πλασέ για το 3-0.

Μόλις ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Ρουμιαντσεβ να σουτάρει δυνατά και να βρει δίχτυα, ενώ στο 25′ ο Μπάμπουρας «σημάδεψε» το δοκάρι.4-0 στο ημίχρονο, λοιπόν, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν ν' αντιδράσουν και τον Δικέφαλο να συνεχίζει με δύο γκολ του Μπάμπουρα.Ένα στο 57′ με πλασέ έξω από την περιοχή κι ένα στο 59′ με κεφαλιά για το τελικό 6-0.

ΠΑΟΚ:Αγγελίδης, Τασιούρας, Σινανάι, Καστίδης, Ζίλο, Κωττάς, Bαρέλα (65′ Γεωργιάδης), Τσίκος (68′ Κατσαμπής), Μπάμπουρας (60′ Σπυράκος), Ρούμιαντσεβ (46′ Βασιλειάδης), Σμυρλής (60′ Ιγνατίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....