4/10/20

oxyro N 4.019



4η αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 της Super League

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ -1-0

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε  δύσκολα στο Αθλητικό Κέντρο Λόλας, τον ΟΦΗ με 1-0...

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ βρήκε απέναντί της μία εξαιρετική ομάδα, που έκανε καλό pressing σε όλο το γήπεδο και είχε ορθολογική ανάπτυξη.Ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα πήρα την κατοχή της μπάλας και είχε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει πολλές φάσεις. Στο 33′ ο Βρακάς σούταρε έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε και ο επερχόμενος Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Το 1-0 ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, είχαν δυνάμεις, έκλεισαν τον ΠΑΟΚ στα καρέ του και άρχισαν να δημιουργούν κινδύνους. Οι σημαντικότερες φάσεις ήταν ένα γυριστό που επιχείρησε ο Κωνσταντέλιας στο 60′ από πλευράς Δικεφάλου, μετά από σέντρα του Γκορτεζιάνι, ενώ ο ΟΦΗ είχε χαμένο τετ α τετ στις καθυστερήσεις με τον Μπαλωμένο να λειτουργεί άψογα και να κρατάει όρθια την ομάδα του.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τάχατος (72′ Κουλιεράκης), Αβεντισιάν, Γιαξής, Κουτεντάκης, Βρακάς (60′ Κουλούρης), Τσοπούρογλου, Κωνσταντέλιας (68′ Σμυρλής), Γκορτεζιάνι

Κ17 Superleague

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 2-0

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Κ17 του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχασε 2-0 από τον ΠΑΣ, στα Ιωάννινα, ωστόσο παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 6', έπειτα από ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΟΚ και παρότι ο Δικέφαλος ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι, φτάνοντας αρκετές φορές σε θέση κρούσης, δεν κατάφερε να σκοράρει. Παρέμεινε η ίδια εικόνα και στο β΄ ημίχρονο, ωστόσο περισσότερο αποτελεσματικός ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δίχτυα και στο 75' για το 2-0.

Η ομάδα των Παπαβασιλείου και Ταξίδη δεν βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, με τους γηπεδούχους μάλιστα να φτάνουν κοντά και σε τρίτο γκολ, ωστόσο το πέναλτι που κέρδισαν στο 87' απέκρουσε ο Αγγελίδης.

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Τασιούρας, Χουρδάκης (46' Βασιλειάδης), Σινανάι, Ζίλος (65' Καστίδης), Κωττάς, Bαρέλα, Τσίκος, Ιορδανίδης, Ρούμιαντσεβ (73' Γκούμας), Μπάμπουρας (55' Μάρτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....