21/1/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.378






13η αγωνιστική Basket League

Αεκ - ΠΑΟΚ -72-67

Οι δικαιολογίες πλέον στερεύουν… Ο καιρός από τον κορωνοϊό εντός της ομάδας, πέρασε, οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν, έγιναν, οι τραυματίες επέστρεψαν όλοι. Ο ΠΑΟΚ Μαteco όμως, αποδείχθηκε και πάλι κατώτερος των προσδοκιών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κόντρα σε έναν αντίπαλο που μπορεί να ήταν χαμηλότερα ποιοτικά, αλλά άφησε… την ψυχή του στο γήπεδο και με ό,τι είχε να δώσει, κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Πλην του Μάντζαρη στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπάρχει κάποιος από τον ΠΑΟΚ Μαteco που να ξεχώρισε. Στο δεύτερο μέρος, ειδικά, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννης, έχασαν σχεδόν όλες τις μονομαχίες σε άμυνα και επίθεση, με τους διαιτητές να αφήνουν τις επαφές, κάτι που φυσικά, ευνόησε τους γηπεδούχους. Ο Τζόουνς παρά τους 16 πόντους του, ήταν κακός (6/14 σουτ), ενώ ο Χάμερ (17π. 11ριμπ.) και οι Κουζέλογλου (15π.), Ε. Γκρίφιν (14π.), έκαναν τη διαφορά για την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ Μαteco, έμεινε στο 4-8, δεν έχει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και την Tετάρτη, πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο, αν θέλει να νικήσει στην έδρα του Ιωνικού. Γιατί σήμερα, η εικόνα του, έφτασε στο επίπεδο της απογοητευτικής, δεδομένης και της σημασίας του αγώνα…

Δεκάλεπτα: 21-21, 36-41, 61-51, 72-67

Άρης Λυκογιάννης:

Για το σημερινό παιχνίδι: “Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την δίκαιη νίκη της. Υπάρχουν δύο πράγματα τα οποία έχουν συμβεί σήμερα. Το ένα ότι μία ομάδα με αρκετές απουσίες έδειξε ότι είχε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, πράγμα το οποίο μου δημιουργεί μεγάλη απογοήτευση και απεριόριστο θυμό γιατί ήταν ένα πράγμα που το είχαμε συζητήσει πολύ έντονα. Πάντα όταν μία ομάδα παίζει με απουσίες, οι παίκτες της συσπειρώνονται. Είναι νόμος αυτό.

Το είχαμε συζητήσει και είχαμε πει πως το μόνο πράγμα που δεν θέλουμε να φανεί σήμερα είναι ότι ο αντίπαλος το ήθελε περισσότερο από εμάς. Δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μας άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι. Είχαμε τραγική αμυντική συμπεριφορά, δεχθήκαμε 25 πόντους και είναι ανεξήγητο το πόσα layup και hook χάσαμε κάτω από το καλάθι υπό καλές συνθήκες και προϋποθέσεις. Σαφέστατα και είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Κυρίως από την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου καθώς στο πρώτο ημίχρονο δείχναμε να το ελέγχουμε το παιχνίδι και να πηγαίνει όπως το είχαμε σχεδιάσει”.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ mαteco στην τρίτη περίοδο: “Χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Όλα τα ένας εναντίον ενός, δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης συγκεντρωμένος. Χάσαμε πολλά καλάθια μόνοι μας κάτω από το καλάθι, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία ότι υπήρχε σκληρή άμυνα. Πρέπει να προσαρμοστείς σε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο γήπεδο. Δεν είχαμε καμία αντίδραση απλά παρακολουθούσαμε τον αντίπαλο να κυριαρχεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...