18/1/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.373




Προημιτελικός 1ος αγώνας, Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ - Αεκ - 0-0

Για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΚ στην Τούμπα ...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, αμυντικά χαφ τους Κούρτιτς, Σβαμπ και μπροστά τους τους Ντόουγκλας, Ζαμπά, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και ειδικά στο 2ο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου απειλητικός για την εστία της αθηναϊκής ομάδας, χωρίς βέβαια να είναι κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο μισό του αγώνα, όπου είχε 1-2 μικροευκαιρίες!

Στην καλύτερη πάντως στιγμή του ματς, ο Πασχαλάκης στο 62' σταμάτησε τον Τσούμπερ στο τετ α τετ, γλιτώνοντας τα χειρότερα για την ομάδα μας, που προβλημάτισε απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Η ομάδα δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και φυσικό επακόλουθο ήταν να λείψουν οι στιγμές που θα ανησυχούσαν τον Τσιντώτα. Όλα λοιπόν θα κριθούν στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, εκεί που ελπίζουμε να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.  

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (71΄Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας (77' Μιτρίτσα), Ζαμπά (71' Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (77' Σφιντέρσκι). Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Κούτσιας

Αεκ: Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες ()92' Σβάρνας, Σιμάνσκι, Γέβτιτς (80' Λε Ταλέκ), Γκαρσία, Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (87' Χατζησαφί). Αναπληρωματικοί: Χατζηεμμανουήλ, Σβάρνας, Μισελέν, Χατζισαφί, Μιτάι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Κοσίδης, Γιούσης

Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Ειλικρινά ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν περίμενα να δω τόσο μικρή ΑΕΚ. Καμία διαφορά με ομάδες που είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία και έρχονται να παίξουν εδώ. Έμενε πίσω και περίμενε ένα λάθος για να το εκμεταλλευτεί στην κόντρα. Σπαταλούσαν χρόνο από την αρχή, έκαναν φάουλ για να σπάσουν τον ρυθμό. Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση. Η πίεση είναι σε αυτούς γιατί αν σκοράρουμε εμείς ένα γκολ στην έδρα τους εκείνοι θα έχουν το άγχος.

Έπρεπε να προσαρμοστούμε στο δύσκολο πρόγραμμα. Έπρεπε να διαχειριστούμε την κόπωση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Μας κόστισε ίσως ο ενθουσιασμός στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν πολλές διακοπές, χαμηλότερος ρυθμός. Η πίεση είναι στην ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...