27/4/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.165



 

Ποδόσφαιρο γυναικών 4η αγωνιστική, Α' Εθνική

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα 2011  - 8-2

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», οι οποίες επικράτησαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Τρικάλων 2011 με 8-2.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Παπακωνσταντίνου, Σμίλκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Δοϊναρλή, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου και Πούλιου.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Πέριτσα Κρστιτς, αφού ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του κιόλας τελική, με την Ρούλα Πούλιου να κάνει το 1-0 στο 2'.

Ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, καθώς με την Καραπέτσα στο 6ο λεπτό, την Σπυριδωνίδου στο 14ο λεπτό και την Κακαμπούκη στο 19ο λεπτό, έκανε το 4-0, δίνοντας από νωρίς διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του.

Ο δείκτης του σκορ δεν σταμάτησε εκεί όμως για τον ΠΑΟΚ, με την Κακαμπούκη στο 26ο λεπτό να κάνει το 5-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στο παιχνίδι.

Η ομάδα των Τρικάλων μείωσε σε 5-1, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μείωσε τον ρυθμό του, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ομάδα των Τρικάλων «χτύπησε» στην αντεπίθεση και μείωσε σε 5-2.

Ο ΠΑΟΚ αποτύπωσε στο τελευταίο τέταρτο την ανωτερότητα του στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Το ένα από κοντά με την Σπυριδωνίδου για το 6-2, το δεύτερο ήταν και το πιο όμορφο της αναμέτρησης μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μήτκου για το 7-2, ενώ το τρίτο ήρθε από τα πόδια της Βαρδαλή από κοντά για το 8-2, το οποίο ήταν και τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, στις 5 Μαΐου και ώρα 17:00, εκτός έδρας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ημίχρονο: 5-1

Τελικό: 8-2

ΠΑΟΚ (Κρστιτς): Παπακωνσταντίνου, Σμίλκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Δοϊναρλή, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Πούλιου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....