7/4/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.135









1ος αγώνας Ημιτελική Φάση, Κύπελλο Ελλάδος

Αεκ - ΠΑΟΚ - 0-1

Στο πλαίσιο του 1ου αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 0-1. Σκόρερ ο Μουργκ στο 94'!

Το παιχνίδι δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και αν δεν υπήρχε το γκολ του Μουργκ στις καθυστερήσεις αύριο το πρωί θα είχε ξεχαστεί! Λάθη, λάθη, λάθη και από τις δύο ομάδες, κάκιστο θέαμα, σε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό.

Η αθηναϊκή ομάδα είχε στο πρώτο 45λεπτο την καλύτερη στιγμή της στο 26ο λεπτό, όταν ο Πασχαλάκης σταμάτησε το σουτ του Ολιβέιρα, με τον ΠΑΟΚ να καταγράφει την μοναδική του τελική στο 45λεπτο, δύο λεπτά πριν την εκπνοή του, όταν η ομάδα πίεσε ψηλά, ο Τζόλης έκλεψε την μπάλα, αλλά το σουτ του το μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

Ίδια και χειρότερη η εικόνα στην επανάληψη, το 0-0 διαγραφόταν σαν πολύ πιθανό αποτέλεσμα, μέχρι που φτάσαμε στο 94'. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ουάρντα που είχε μπει σαν αλλαγή στο 63' στη θέση του Καντουρί, κέρδισε φάουλ από τον Νεντελτσεάρου, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή!

Το εκτέλεσε αριστουργηματικά ο Μουργκ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Τσιντώτα, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο στον ΠΑΟΚ μια πολύτιμη νίκη!

Πάμπλο Γκαρσία:

Για το ότι πήγε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη με τη λήξη του αγώνα και τι του είπε:

«Πράγματα του ποδοσφαίρου. Διότι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όταν ένα στοιχείο της ομάδας δε βρίσκεται σε μια καλή μέρα ή κάποια πράγματα δεν του πάνε τόσο καλά, δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι έτσι, δεν είναι εύκολο να παίρνεις αυτήν την ευθύνη και να αγωνίζεσαι. Εγώ από την πλευρά μου πάντα θα στηρίζω τους παίκτες μου και θα είμαι εκεί γι' αυτούς. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον Πασχαλάκη που έχει κατακτήσει Κύπελλα και πρωτάθλημα».

Για το αν θυσίασε κάτι – όσον αφορά στον τρόπο που έπαιξε η ομάδα – στον βωμό του αποτελέσματος:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε φάση και περίοδος που περνά η ομάδα είναι διαφορετική και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε σε αυτό, σε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Ως προπονητής σίγουρα θα ήθελα η ομαδα μου να αγωνίζεται διαφορετικά σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά η δεδομένη στιγμή, για την οποία μιλάμε, απαιτούσε συγκεκριμένα πράγματα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ένας δρόμος για να σε οδηγήσει στις επιτυχίες. Πρέπει κάθε φορά να προσαρμόζεσαι και να βρίσκεις τον τρόπο».

Αεκ: Τσιντώτας, Νταντσένκο, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος (63' Σιμάνσκι), Γκαρσία, Μάνταλος (88' Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (63' Αλμπάνης), Ολιβέιρα (68' Ανσαριφάρντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (63' Σοάρες), Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Καντουρί (63' Ουάρντα), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ (73' Σφιντέρσκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....