17/1/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.066



17η αγωνιστική, Superleague Interwetten

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ - 0-3

Για την 17η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον ΟΦΗ με 0-3 ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Ουάρντα, Μουργκ, Τζόλη, Κρμέντσικ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ξεκάθαρη υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, έβγαλε φάσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων αλλά καμία από τις 13 τελικές δεν μεταφράστηκε σε κάποιο γκολ!

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Ουάρντα από καλή θέση σούταρε, αλλά ο Βάτερμαν απέκρουσε και τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Κρμέντσικ πέρασε άουτ. Στο 11ο λεπτό νέα χαμένη ευκαιρία από τον Κρμέντσικ! Τετ α τετ μετά από μπαλιά του Ουάρντα, αλλά πλάσαρε άουτ!

Στο 19ο λεπτό έπιασε καταπληκτική κεφαλιά ο Κρμέντσικ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 23ο λεπτό, ο Βάτερμαν ανέτρεψε τον Τζόλη έξω από την περιοχή, αρχικά ο Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινη και φάουλ. Με τη βοήθεια του VAR η κίτρινη έγινε σωστά κόκκινη! Το φάουλ το εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια στο τείχος...

Στο 38ο λεπτό ήταν και πάλι άστοχος ο Κρμέντσικ από καλή θέση, ενώ στο 44' με σωτήρια επέμβαση ο Σωτηρίου σε προβολή του Κρμέντσικ! Η τελευταία καλή μας ευκαιρία στο ημίχρονο καταγράφηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Σωτηρίου απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Τζόλη.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα με τον Τζόλη να αξιοποιεί τη σέντρα του Μουργκ και πέντε λεπτά αργότερα ο Βαρέλα με κοντινό σουτ μετά και πάλι από σέντρα του Μουργκ διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος συνέχισε να είναι η ομάδα που απειλούσε και στο 68ο λεπτό ο Κρμέντσικ σημείωσε με όμορφο πλασέ το 0-3. Ο Γκαρσία στα εναπομείναντα λεπτά έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Λάμπρου, Σφιντέρσκι, Ντόουγκλας, Σοάρες και Κωνσταντέλια.

Ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ, χωρίς να τα καταφέρει καθώς οι ευκαιρίες που βγήκαν ... χάθηκαν!

Πάμπλο Γκαρσία..

Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι:Πάντα για εμένα το σημαντικότερο είναι η γενική λειτουργία της ομάδας. Είναι πολύ θετικό το ότι συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες συν το γεγονός ότι παίξανε κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές σήμερα, οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπήκαν, χωρίς να μειωθεί η απόδοση της ομάδας».

Για τις απουσίες που είχε:«Πάντα είναι σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς να υπολογίζεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχεις στο ρόστερ. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι καταφέραμε σήμερα να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Η λειτουργία της ομάδας ήταν καλή και θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα βασίζεται στο σύνολο».

Για το αν πέρασε το μεταβατικό στάδιο και αν θα υπάρχει από εδώ και πέρα βελτίωση:«Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αλλάξουν όλα, από την άλλη έχουμε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο, ωστόσο όλοι έχουν καταλάβει που βρισκόμαστε, είμαστε στον σωστό δρόμο και προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώσουμε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές».

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης (30' Σωτηρίου), Σελίμοβιτς, Στάρτζεον (69' Γρίβας), Νέιρα, Βαφέας, Βούρος (77' Σολίς), Σαρντινέρο (67' Γιαννούλης), Στάικος, Κοροβέσης (77΄Σουρνάκης).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (76' Σοάρες), Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (76' Ντόουγκλας), Ουάρντα (83' Κωνσταντέλιας), Μουργκ (69' Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (76' Σφιντέρσκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....