3/1/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.060





Για την 14η αγωνιστική της Super League

Αελ - ΠΑΟΚ - 1-1

Για την 14η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 95' με πέναλτι του Βιεϊρίνια ...

O Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλη, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έβαλε την μπάλα κάτω και έπαιξε ποδόσφαιρο στο πρώτο 45λεπτο, απέναντι στην κλειστή άμυνα των γηπεδούχων, παίζοντας με υπομονή και ψάχνοντας του διαδρόμους για την εστία του Ναγκύ.

Παίζοντας κυρίως από τα πλάγια, δημιουργούσε καταστάσεις στην άμυνα της ΑΕΛ, κέρδισε οκτώ κόρνερ, πολλά από τα οποία ήταν καλοτραβηγμένα, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Η υπεροχή του Δικεφάλου μεταφράστηκε σε καλές ευκαιρίες μετά το 30' όταν στο 31' χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μπέρτο να απομακρύνει επί της γραμμής το σουτ του Τζόλη.

Έξι λεπτά αργότερα είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Τζόλη να κάνει την κοντινή προβολή και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Η τελευταία καλή μας στιγμή στο α' ημίχρονο, καταγράφηκε στο 43' και ήταν διπλή με τον Ναγκύ να αποκρούει την κεφαλιά του Ίνγκασον με το πόδι και στη συνέχεια το σουτ του Μουργκ να σταματάει στο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ και στις αρχές της επανάληψης καλύτερα από τους γηπεδούχους, είχε μια δυο ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ, όμως στο 69' ο Πινακάς στη μία και μοναδική φορά που η ΑΕΛ πάτησε στην περιοχή μας, έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια η ομάδα έδειξε να πελαγοδρομεί, ο Γκαρσία στον πάγκο απλά παρακολουθούσε και τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να δείχνει ο ΠΑΟΚ ικανός να φτάσει στο γκολ!

Και φτάσαμε στο 95', όταν ο Ναγκύ ανέτρεψε τον Σφιντέρσκι, ο Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα και ο Βιεϊρίνια ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό 1-1

Πάμπλο Γκαρσία:

«Χάσαμε δύο βαθμούς, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν δεν βάζεις γκολ το πληρώνεις. Στο τέλος ισοφαρίσαμε αλλά όταν δεν βάζεις γκολ είναι δύσκολα.

Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες αλλά στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι το γκολ. Με μια φάση που μας έκανε ο αντίπαλος την πληρώσαμε Είναι όλα δουλειά, ποιότητα μερικές φορές δεν έχεις καλή μέρα. Μετά είναι δύσκολα. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τέλος, δεν είμαστε καλά γιατί θέλαμε νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.

Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και όταν δεν παίρνεις αποτέλεσμα είναι δύσκολα. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες, αύριο πάλι έχουμε δουλειά. Επιθετικά είχαμε τον Τσόλακ μπροστά, δεν είχαμε άλλον, όλοι οι άλλοι είναι χαφ. Θέλαμε παίχτες μπροστά τα παιδιά πάλευαν».

ΑΕΛ: Νάγκυ, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (71' Γκοτζαμανίδης), Ζίζιτς, Πινακάς (84' Γλυνός), Μπέρτος, Νικολιάς (84' Νούνιτς), Τρούγιτς (53' Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Αουγκούστο (81' Σβαμπ), Καντουρί, Μουργκ (87' Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....