20/4/19

oxyro N 3.680




Χάντμπολ Γυναικών 18η αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος - ΠΑΟΚ Μateco - 10-33 / Hμίχρονο: 4-17

Το αυτονόητο έπραξαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Mateco, τα οποία το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου επικράτησαν του Μ. Αλέξανδρου εκτός έδρας με συνολικό σκορ 10-33.

Ο Δικέφαλος, με το πλούσιο και γεμάτο παραστάσεις ρόστερ, το οποίο όλη την χρονιά δουλεύεται από τον coach Δημήτρη Δημητρούλια, πήγε προηγούμενο στα αποδυτήρια με 4-17, για να πάρει τελικά την νίκη με 10-33.

Συμπερασματικά, με τη γνωστή συνταγή, πολύ καλή άμυνα, η οποία προσφέρει πλουλαρισμό επιθετικών λύσεων, οι "ασπρόμαυρες" κατέκτησαν άλλη μία νίκη συνδυαζόμενη από μία πολύ καλή εμφάνιση.

Όλες οι αθλήτριες, οι οποίες αγωνίστηκαν, ήταν διακριθείσες.

ΠΑΟΚ Mateco (Δημητρούλιας): Χατζηπαρασίδου 14, Παναγιωτίδου 1, Γκάτζιου 4, Κρίτζαλη, Campboim, Σαμολαδά 7, Κωστοπούλου 1, Μπατζαρακούδη 3, Νikolic 1, Zidek, Ferfolja 2, Ράτσικα, Ευμορφίδου, Ζυγούρα, Γεωργιάδου



Χάντμπολ Ανδρών / Πρώτη φάση play-offs, πρώτος αγώνας

ΠΑΟΚ - ΑΕΣΧ Πυλαίας26-17 / Σκορ ημιχρόνου: 13-7 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην φάση των play-offs ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου υποδέχθηκε στο Κλειστό γήπεδο Νεάπολης την ομάδα της ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος με την αμιγώς ελληνική σύνθεση πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου 13-7. Οι μάγκες με τα ασπρόμαυρα διατήρησαν την υπεροχή τους και στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν την νίκη με τελικό σκορ 26-17.

Συμπερασματικά οι “ασπρόμαυροι” έκαναν το πρώτο βήμα, διατήρησαν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον αντίπαλό τους και πλέον πηγαίνουν στο επόμενο παιχνίδι όπου θέλουν να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....