13/4/19

oxyro N 3.674





















28η αγωνιστική Super League

Αελ - ΠΑΟΚ - 1-1

Για την 28η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με την ΑΕΛ ...
Ο Λουτσέσκου παράταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιείρίνια – Κρέσπο – Βαρέλα – Μάτος, αμυντικά χαφ τους Ολιβέιρα – Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά τους Λημνιό – Πέλκα - Μπίσεσβαρ και στην κορυφή τη επίθεσης τον Σφιντέρσκι.

Σε ένα γήπεδο στο οποίο κυριαρχούσαν τα συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης, καθώς και το γνωστό αντεθνικό (!) από τους Έλληνες του κάμπου, ο Δικέφαλος αναζήτησε τη νίκη που θα του χάριζε από σήμερα τον τίτλο!

Ραζβάν Λουτσέσκου
Για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια: "Η στενοχώρια είναι σίγουρα μεγάλη για τον Αντρέ. Έκανε μια φανταστική σεζόν κι έχει συμβάλει τα μέγιστα πραγματικά. Είναι παράδειγμα για όλους και πάντα δίνει κίνητρο σε όλους. Είναι μέρος όλης αυτής της δουλειάς κι εύχομαι να το καταλαβαίνει".

Για την ισοπαλία: "Είμαι απογοητευμένος, γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Κάτι που κάναμε την περασμένη Κυριακή, αλλά με το -2 έπρεπε να περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να έχουμε δεχτεί άλλη φάση. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο".

Για τους τραυματισμούς: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διάφορα είδη τραυματισμών. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Τραυματισμοί στο γόνατο, όπως αυτοί του Μαουρίσιο ή του Αντρέ, είναι πιο σοβαροί. Υπάρχει και ο τραυματισμός του Τσούμπα, που από αύριο επιστρέφει. Υπάρχουν και τραυματισμοί όπως του Ομάρ ή του Πέδρο. Είναι μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Και σήμερα όσοι μπήκαν έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να δώσουν χρήσιμες λύσεις".

Αελ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόφσκι (86' Γκόλιας), Σικάφκα, Μόρας, Μπέρτος (43' Καρανίκας), Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Νούνιτς, Γκόικοβιτς (30' Ζίζιτς). Φατιόν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (36' Γιαννούλης), Σάκχοφ, Ολιβέιρα (79' Ζαμπά), Λημνιός (84' Καρέλης), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....