20/4/19

oxyro N 3.679




25η αγωνιστική της Basket League

ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου - 79-83

Για την 25η αγωνιστική της Basket League, o Δικέφαλος έχασε στην PAOK Sports Arena από τον Κολοσσό Ρόδου με 79-83...


Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με 8 επαγγελματίες παίκτες και λύγισε από τα προβλήματα και τις απουσίες, γνωρίζοντας την 10η φετινή ήττα στο πρωτάθλημα υποχωρώντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του, εμείς συνεχίζουμε».

Για τις σκέψεις του σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση της ομάδας:
«Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι. Δεν τα έχουμε δει ακόμα όλα, ποιος ξέρει».

Για τους παίκτες που συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά:
Όσον αφορά τα παιδιά και το σταφ, όλοι κάνουν μεγάλη υπέρβαση. Δεν μας αξίζει αυτή η ιστορία. Είμαστε εντάξει μεταξύ μας, ξέρουμε τι έχει συμβεί και τι προσπάθεια κάνουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, τους εαυτούς μας».

Για το αν έχει όρεξη να επιστρέψει μετά το Πάσχα:
«Εγώ αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ, είμαι εδώ. Ενώ οι άλλοι είναι οι ΠΑΟΚάρχες...
Ξέρω που είμαι, δεν με ξαφνιάζει τίποτα πια. Δεν είμαι υπεύθυνος να δώσω απαντήσεις. Έκανα παραπάνω από τις αρμοδιότητές μου. Η εξαθλίωση υπάρχει, θα πιούμε το πικρό ποτήρι. Πήγαμε σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια, παίξαμε ως το Μάρτιο στην Ευρώπη, είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, κάναμε λοιπόν πολλά άσχημα πράγματα για τον σύλλογο και έχουμε τον ανάλογο σεβασμό...»

Για το αν έχει απευθυνθεί στη διοίκηση:
«Εγώ ως προπονητής πρέπει να απευθυνθώ στη διοίκηση. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Οι απαντήσεις είναι ξεκάθαρες, βλέπετε την εικόνα, προφανώς κι αυτοί παίρνουν αρνητικές απαντήσεις. Ας μιλήσουν αυτοί που πρέπει, εγώ μιλάω για το παιχνίδι και την ομάδα μου.

Κάνουμε εκδρομές εμείς, περνάμε πολύ ωραία».

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 43-38, 57-66, 79-83

ΠΑΟΚ: Jefferson 10, Χρυσικόπουλος 4, Κόνιαρης 5 (1), Tepic 14 (2), Τσόχλας 12 (2), Μαργαρίτης 9, Ζάρας 9, Goss 16 (3)

Κολοσσός Ρόδου: Lee 7 (1), Browning 16 (4), Δημάκος 9 (1), Demps 5 (1), Γεωργαλής, Μπίλης, Cupkovic 13 (3), Μαυροειδής 10, Παπαδάκης, Pinkston 14 (1), Liggins 9 (2)



Μπάσκετ Γυναικών 22η αγωνιστική

Πρωτέας Βούλας - ΠΑΟΚ - 70-74

Σε έναν αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού φρόντισε να κατοχυρώσει έγκαιρα την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας τον Πρωτέα Βούλας, τον οποίο κέρδισε με 70-74.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος δεν πήρε στα χέρια του από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ με 11-6. Μετά το τάιμ άουτ του Βασίλη Μασλαρινού, τα κορίτσια μπήκαν στο παιχνίδι πιο δυνατά, κλείνοντας τελικά το δεκάλεπτο ισόπαλες, 20-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα του αγώνα ήταν ίδια με αυτή του πρώτου, με τις "ασπρόμαυρες" να χάνουν με 32-26, αλλά να μην αργούν για την αντεπίθεση, ισοφαρίζοντας με σερί σε 32-32. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ανέβασαν το δείκτη της διαφοράς και τελικά πήγαν προηγούμενες στο ημίχρονο με 42-44.

Στο τριτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος δεν «πάτησε» δυνατά, επιτρέποντας στον αντίπαλό του να περάσει μπροστά στο σκορ, με την περίοδο να λήγει με 61-51 σκορ.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος πάτησε γκάζι μείωσε την διαφορά επανορθώνοντας για το μέτριο τρίτο δεκάλεπτο. Πήρε προβάδισμα 40 δεύτερα πριν την λήξη του αγώνα με 70-72, υποχρεώνοντας τον προπονητή της αντιπάλου σε τάιμ άουτ, το οποίο δεν είχε αντίκτυπο στο παιχνίδι (70-74).

Συμπερασματικά, με ένα υποδειγματικό τελευταίο δεκάλεπτο τα κορίτσια του ΠΑΟΚ με προσοχή στην άμυνα τους και με πλουραλισμό επιθετικών λύσεων σε ένα χιτσκοκικό φινάλε κάνανε την ολική ανατροπή.

Στα play-offs ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την ομάδα της Δάφνης της οποία προηγείται ήδη με 2-0 στις νίκες ενώ έχει και πλεονέκτημα έδρας στην σειρά.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 42-44, 61-51, 70-74

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Μουμτζή, Λύμουρα 9, Κωτούλα 6, Στεργάκη, Κριμίλη 10, Ταρπάγκου 7, Καρακούλα, Τζέλου, Govan 13, Jackson 21, Williams 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....