19/3/17

oxyro N 3.039




Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου

ΠΑΟΚ - Αμαζόνες Δράμας - 8-0

Με το εμφατικό 8-0 νίκησε τις Αμαζόνες Δράμας η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΠΑΟΚ στην Τριανδρία κι έκανε το 12 στα 12, οδεύοντας ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι Νταμπλούχες Ελλάδας δεν άφησαν πολλά περιθώρια στις Δραμινές και με… καταιγιστική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη.
Τα ασπρόμαυρα γκολ σημείωσαν οι Βαρδαλή (9’-50’), Μάρκου (48’-76’), Παντελιάδου (70’-81’), Κακαμπούκη (88’), Σακελλάρη (90+1). Πέρα από τα 8 τέρματα, ο Δικέφαλος είχε και δύο δοκάρια με τις Μάρκου (28’), Κακαμπούκη (29’).

Διαιτητής: Σαφούρης (Σερρών)

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Αδαμάκη (59’ Παντελιάδου), Πατερνά, Ζέρβα, Κακαμπούκη, Γεωργίου, Βαρδαλή (76’ Στράντζαλη), Μπράμε, Ντιμιτρίγεβιτς (80’ Σακελλάρη), Μάρκου.



ΠΟΛΟ Α1

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 8-5

Με μία μεγάλη εμφάνιση ο ΠΑΟΚ MORRIS επικράτησε άνετα του Παναθηναϊκού με 8-5 στο γεμάτο με κόσμο Εθνικό Κολυμβητήριο, καθώς οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και βρέθηκαν στο κολυμβητήριο να τη στηρίξουν σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σαιζόν.
Ο Δικέφαλος πάλεψε από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού για τη νίκη, με το τελικό σκορ να τον δικαιώνει. Οι παίκτες του Πάνου Βέργου έπαιξαν πολύ δυνατά στην επίθεση, ενώ με τη σκληρή τους άμυνα δεν άφησαν καμιά στιγμή τον αντίπαλο να φύγει μπροστά στο σκορ.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 3-1, 1-1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Καραμπέτσος, Προσινικλής Π., Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής Ν. 2, Νικολαΐδης 2, Νάνος, Παπαποστόλου, Σάριτς 1, Δημητριάδης, Μουρατίδης 1, Τσολακούδης, Σαρησάββας, Σιορδίλης, Σιώπκας, Πολύζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...