4/3/17

oxyro N 3.028




13η αγωνιστική Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου

 Γλυφάδα - ΠΑΟΚ - 0-2

Τη φρενήρη πορεία της προς τον τίτλο συνεχίζει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Οι Νταμπλούχες Ελλάδας πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από τη Γλυφάδα, κάνοντας το 11 στα 11, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, έχοντας κάνει και τα δύο ρεπό τους.
Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος από το ξεκίνημα του ματς και η υπεροχή του καρποφόρησε στο 29', όταν από σέντρα της Γκάτσου, η Μάρκου με πλασέ άνοιξε το σκορ, 0-1. Στο 69', η Ζέρβα μετά από ατομική προσπάθεια σέντραρε από αριστερά και η Κακαμπούκη στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στο 90' αποβλήθηκε η Γκάτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής: Λαμπαδαρίου (Πειραιά)

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Ζέρβα, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Γιάννου Ε. (58' Πατερνά), Κακαμπούκη, Γεωργίου, Βαρδαλή (72' Δοϊρανλή), Παντελιάδου (76' Σαχινίδου), Μάρκου, Ντιμιτρίγεβιτς



ΠΟΛΟ Α1

ΠΑΟΚ – Ν.Ο. Βουλιαγμένη - 5-10

Σε έναν αγώνα, όπου αφ’ ενός η δυναμικότητα του αντιπάλου και αφ’ ετέρου η κούραση από το μεσοβδόμαδο αγώνα και ταξίδι στη Χίο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, ο ΠΑΟΚ MORRIS ηττήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης από τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 5-10.
Oι φιλοξενούμενοι από νωρίς κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, με τους παίκτες του Δικεφάλου να δείχνουν αρκετά κουρασμένοι.
Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ήταν αργά, καθώς ο αντίπαλος τους προηγούνταν με μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-5, 1-2, 2-1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Καραμπέτσος, Προσινικλής Π., Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης 2, Νάνος, Παπαποστόλου, Σάριτς 2, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Τσολακούδης, Σαρησάββας 1, Σιορδίλης, Σιώπκας, Πολύζος














23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ20

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος - 0-2

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου από την αντίστοιχη του γάβρου με 0-2... 

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Κυριαλάνης, Μίσκοβιτς (69' Καπρέτσος), Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (73' Τζοβάρας), Παπαθανασίου, Λύρατζης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Γκαργκαλατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...