4/3/17

oxyro N 3.029








20ή αγωνιστική της Basket League

ΠΑΟΚ - Τρικάλα - 97-86 

Για την 20ή αγωνιστική της Basket League, o Δικέφαλος κέρδισε στην PAOK Sports Arena, τα Τρίκαλα με 97-86 ...
Την 12η νίκη του στη φετινή Basket League πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε των Τρικάλων με 97-86 για την 20ή αγωνιστική στο PAOK Sports Arena.
Πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν οι Thaddus McFadden και Keith Clanton με 20 πόντους, με τον πρώτο δίνει και 4 ασίστ και τον δεύτερο να μαζεύει 9 ριμπάουντ. Ο Zanis Peiners είχε 19 και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης 17.

Δείτε το video ΕΔΩ

Σούλη Μαρκόπουλου:
«Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς έπρεπε να διαχειριστούμε τη νίκη της Τρίτης και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το πετύχαμε, καθώς επιτρέψαμε αρκετά ελεύθερα σουτ και να πάρει drive που δεν θέλαμε να δώσουμε. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει μια διαφορά η αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αντίπαλοι μπήκαν ακόμα πιο δυνατά με μακρινά σουτ τριών πόντων. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το στιλ της άμυνας, το οποίο τους δυσκόλεψε. Καταφέραμε να πάρουμε πολλές εύκολες επιθέσεις μέσα από την άμυνα μας, κάναμε κάποια σερί, τα οποία μας έδωσαν μια διαφορά, την οποία διατηρήσαμε μέχρι το τέλος. Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε εν όψει της συνέχειας».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε την μπάλα κοντά στο καλάθι: «Έχει σημασία και το τι δίνει ο αντίπαλος. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν τρεις και τέσσερις παίκτες κάτω από τη ρακέτα και έτσι δεν μπορούσαμε να πάρουμε προσπάθειες. Όταν μας δόθηκε η επιλογή να παίξουμε και μέσα στη ρακέτα, παίξαμε καλύτερα, αλλά και πάλι πιστεύω ότι η διαφορά έγινε μέσα από την άμυνα μας».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 86 πόντους (paokmania): «Ήταν ένα άλλο στιλ παιχνιδιού. Οι αντίπαλοι σούταραν πολύ έξω από το τρίποντο, με αποτέλεσμα να αποσυντονιστούμε και να δεχτούμε ορισμένα καλάθια που δεν έχουμε δεχτεί ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ήμασταν επίσης λίγο παθητικοί στο πρώτο μας βήμα στην άμυνα».
Για τον Nathan Sobey, τον οποίο απέκτησε ο ΠΑΟΚ: «Είναι ένας παίκτης που έπαιζε σε μια ομάδα πρωταγωνίστρια σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Έχει μεγάλη συνεισφορά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και είναι πολύ εύστοχος από την περιφέρεια».
Για το αν το παιχνίδι της Τετάρτης μπορεί να χαρακτηριστεί ως το ματς της χρονιάς: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Σίγουρα θα είναι πολύ καλό για την ομάδα του ΠΑΟΚ αν πάρουμε την πρόκριση στην Ισπανία. Απέναντι μας είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι εξαιρετική στο στιλ που παίζει και είναι πολύ σκληρή».
Για το αν το παιχνίδι της Ισπανίας του φέρνει στο μυαλό το παρελθόν: «Δεν θέλω να θυμάμαι το παρελθόν γιατί θέλω να αισθάνομαι πιο νέος. Είναι εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση».

Τα δεκάλεπτα: 24-26, 43-43, 69-64. 97-86

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης 8 (2), Τσόχλας 7 (2), Μαργαρίτης 17 (1), McFadden 20 (4), Miljenovic 2, Γλυνιαδάκης 4, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος, Peiners 19 (2), Clanton 20

Τρικάλα: Μανωλόπουλος 10 (2), Caffey 4, Lypovyy 12 (1), Eziuku, Biruta 19, Τσαγκαράκης 11 (2), Πουλιανίτης 2, Barlow 25 (3), Καλλές 3, Βαρυτιμιάδης..


Γυναικεία ομάδα μπάσκετ 17η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Κρόνος Αγίου Δημητρίου - 66-58

Στην PAOK Sports Arena η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου, επικράτησε με 66-58 του Κρόνου Αγίου Δημητρίου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος...  
 Αν και στο πρώτο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος άφησε τον αντίπαλο να φύγει μπροστά με 12-15, μπήκε δυνατά στο δεύτερο με το ημίχρονο να λήγει 36-27.
Στην Τρίτη περίοδο ο αντίπαλος κατάφερε να φτάσει κοντά με το δεκάλεπτο να λήγει 51-46, ωστόσο, οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού τα έδωσαν όλα στο γήπεδο για τη νίκη, με το τελικό σκορ να τις δικαιώνει.
Πρώτη σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν η Korinne Campell με 33 και από κοντά να ακολουθούν η Λύμουρα με 14 και η Vaines με 9.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 12-15, 36-27, 51-46, 66-58

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Σταμπουλίδου 3, Λύμουρα 14, Μαγαλιού 3, Πανταζή 2, Παπαδοπούλου, Κουλουμπή, Κατωπόδη, Ταρπάγκου, Campell 33, Στεργίου, Vaines 9, Κοντογεώργου 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...