6/3/17

oxyro N 3.031




















23η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 2-0

Για την 23η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ πάτησε στην Τούμπα τον γάβρο, κερδίζοντάς τον με 2-0, χάρη σε γκολ του Σάκχοφ και του Πρίγιοβιτς...

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
"Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό, για να μπορέσεις να κερδίσεις. Ιδιαίτερα στα ντέρμπι. Στο πρώτο 20λεπτο, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο τελευταίο τέταρτο αλλάξαμε την εικόνα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μέσα όπως στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου, βάλαμε γρήγορα δύο γκολ. Δεν απειληθήκαμε καθόλου. Εγώ ξέρω ότι οι παίκτες μου μπορούν να παίξουν πολύ καλυτερα, δεν είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα μας. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα".
Για την χρησιμοποίηση του Κρέσπο σαν αριστερο μπακ: "Ήταν θέμα τακτικής, είχε να κάνει και με τον αντίπαλο, αλλά και με τα στημένα, που στα τελευταία 3-4 ματς δεχτήκαμε γκολ. Μπορεί να παίξει στα πλάγια. Και αριστερά και δεξιά. Αποφάσισα να παίξει αριστερά".
Για το τι διόρθωσε στο ημίχρονο: "Πάντα μιλάμε στο ημίχρονο, κοιτάμε να διορθώσουμε ότι δεν πάει καλά. Στο πρώτο 20λεπτο δεν ήμασταν αυτό που θέλαμε κι αυτό, που είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο μπήκαμε αλλιώς, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι. Ξέραμε πως παίζει ο Ολυμπιακός. Είμαστε στην ίδια χώρα και βλέπει ο ένας τον άλλον. Παίξαμε αρκετά καλά για μία ώρα, αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που μπορεί να κάνει η ομάδα. Μπορούσαμε να νικήσουμε με περισσότερα γκολ, αλλά εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε".
Για τη σημασία της σημερινής νίκης: "Θα βοηθήσει το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν παίζουμε στην Τούμπα. Έξω παίζουμε πιο ελεύθερα. Όταν χάσαμε στο Κύπελλο, είπα ότι έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες, που ακόμη δεν συνάντησαν την Τούμπα και δεν μπορούν να αντιδράσουν. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη και η αλλαγή που είχαμε μέσα στο παιχνίδι, θα βοηθήσει όλους, να μη χανόμαστε σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού".
Για τη διαιτησία: "Η διαιτησία ήταν όπως πρέπει να είναι σε κάτι παιχνίδι".
Για τη συνέχεια : "Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ένα σκληρό πρόγραμμα, από τις 3 Ιανουαρίου, δεν ξέρω πόσα παιχνίδια κάναμε. Σ΄αυτό το δίμηνο κάναμε αρκετά καλά πράγματα, τελευταία μπορεί να ήρθε κι η κούραση. Αλλά αυτό είναι το πρόγραμμα. Ελπίζω τώρα που έχουμε παιχνίδι μετά από μία εβδομάδα, για πρώτη φορά, να μας βοηθήσει. Θα πάρουν δύο μέρες ρεπό για να μην με βλέπουν και να μην τους βλέπω!"
Για το αν χάθηκε ευκαιρία φέτος για κάτι καλύτερο : "Κάνω αναλύσεις πάντα, να βλέπω τα ματς, που κάναμε. Υπήρχαν δύο περίοδοι, που είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα και κάποια πτώση. Στον πρώτο γύρο, μετά τον Ατρόμητο εδώ, τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, και η περίοδος που πέρασε. Υπήρχαν ματς που παίξαμε καλά και χάσαμε. Η ομάδα έδειξε ότι στα περισσότερα ματς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Έχουμε 12-13 καινούριους παίκτες, δεν είναι εύκολο να ετοιμάσεις όλους και να λειτουργούν όπως θέλεις. Προσπαθούμε να είμαστε στο επόμενο παιχνίδι καλύτεροι. Έχουμε επτά παιχνίδια ακόμη, θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε".
Για τον Σάκχοφ: "Η κριτική κάνει καλό σε όλους. Βέβαια, πρέπει να καταλάβουμε, ότι υπάρχουν κριτικές για να γίνεις καλύτερος και κριτικές που γίνονται για άλλους λόγους. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε ρεαλιστές και να αναλύουμε τα πράγματα. Να βλέπουμε που κάνουμε λάθος. Ο Σάκχοφ ήρθε φέτος, έκανε πολλά καλά παιχνίδια, υπάρχουν και οι πτώσεις, είναι λογικό. Αυτό το περνάνε όλοι. Είναι κάτι φυσιολογικό. Πιστεύουμε στον Σάκχοφ, μας έχει δώσει πολλά τρεξίματα, τακτικά ήταν καλός. Όχι μόνο σήμερα".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (77' Λέοβατς), Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Κάμπος (73' Κάτσε), Ενρίκε (65' Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς.

Ολυμπιακός : Λεάλι, Ρέτσος, Μποτία, Φιγκέιρας, Σισοκό, Ανδρούτσος (62' Μάρτινς), Ρομαό, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιονούσι (65' Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (79' Καρντόσο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...