4/3/17

oxyro N 3.030






17η αγωνιστική της Handball 

Σεριφάτο Αιγίου - ΠΑΟΚ -23-37

Εύκολο διπλό για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που κέρδισε εκτός έδρας το Σεριφάτο Αιγίου με 23-37, σε παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier...
Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έχοντας τη συμπαράσταση των οπαδών της στο Αίγιο, πήρε μία μεγάλη νίκη με 23-37 απέναντι στο Σεριφάτο.
Ο Δικέφαλος κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα και δεν έδωσε σε κανένα σημείο του αγώνα δικαιώματα στον αντίπαλο.
Το ημίχρονο βρήκε τους ασπρόμαυρους μπροστά με 12-18 και διατηρώντας τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα έφυγαν με γεμάτες τις αποσκευές τους από την πόλη της Αχαΐας.
Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν τα μέλη των ΣΦ ΠΑΟΚ Πάτρα-Αιγίου για τη συγκινητική τους συμπαράσταση

Νίκος Γεωργιάδης (Προπονητής ΠΑΟΚ):
«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι μετά από μία κουραστική περίοδο και σωματικά και ψυχολογικά. Η ομάδα έχει αδειάσει συναισθηματικά και προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να βρούμε τρόπους ώστε να ενεργοποιήσουμε όλους τους αθλητές, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Νομίζω τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Η ποιότητα μας είναι μεγαλύτερη από την ομάδα του Σεριφάτο. Έχουμε πολύ πιο έμπειρους παίκτες και πιο πολύ ποιοτικούς και νομίζω ότι σήμερα έδειξαν στο γήπεδο, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση την ποιότητα τους. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε διότι περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα του Σεριφάτο κατάφερε πολύ νωρίς να πετύχει τους στόχους της και σίγουρα αυτό την έκανε επικίνδυνη για εμάς. Ξέραμε ότι σήμερα δεν θα είχαν άγχος, ότι θα είναι άνετοι, ενώ διαθέτει και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα αν δεν είσαι σοβαρός. Έτσι λοιπόν, με μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε και κερδίσαμε σχετικά άνετα».

Κώστας Γρηγοριάδης (Περιφερειακός ΠΑΟΚ): 
«Καταρχήν, ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Αιγίου για την φιλοξενία. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερες συνθήκες σήμερα στο Αίγιο. Το γήπεδο είναι αλήθεια πως είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Είχαμε να διαχειριστούμε και μία μεγάλη ήττα, που πολλές φορές δεν λειτουργεί και πολύ καλά στην ομάδα. Μπορώ να πω πως ανταπεξήλθαμε στις προσδοκίες μας και καταφέραμε να πάρουμε μία άνετη νίκη. »
Σε ερώτηση για τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ που έδωσε το παρών: «Ομολογώ ως καινούργιος στην ομάδα, πως δεν περίμενα την υποστήριξη του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας αι τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Όμως και η ομάδα του Αιγίου είχε την υποστήριξη του κόσμου της και είναι καλό να στα γήπεδα της επαρχίας, να βλέπουμε τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο άθλημα μας. »

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-7, 5-7, 6-10, 9-14, 12-18, 14-21, 15-23, 17-27, 18-29, 22-32, 23-37

ΣΕΡΙΦΑΤΟ: Νομικός 2, Φάμπατς 3, Μπαλωμένος 2, Τσεύλικος 6, Σαμαράς 3, Στούμπης , Μπαξεβάνης, Αλεξόπουλος, Μαγκαφουράκης, Κολοκυθάς, Γιούπης, Μπεκιάρης, Κμπιλασβίλι 7, Ζάτσε, Γκιώνης.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 3, Παλάσκας 6, Τσίλης 2, Νικολαίδης 5, Κοκώνης 6, Αποστόλου 1, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Σανίκης 7, Οικονόμου, Γρηγοριάδης 1, Λοίζος, Μαστρογιάννης 1, Κυπραίος 1, Βελεσίνοβιτς 2.

Διαιτητές: Καραπάνος- Αβράμης, Δίλεπτες: 4-4, πέναλτι: 4/5- 8/8.



Γυναικεία ομάδα χάντμπολ 14η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Πανόραμα - 41-23

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 41-23 του Πανοράματος στη Μίκρα, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.
Η ομάδα της Γρηγορίας Γκόλια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.
Ο Δικέφαλος δημιούργησε από νωρίς μεγάλη διαφορά, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο εντυπωσιακό 23-7.
Τελικά η νίκη ήρθε με διαφορά 18 τερμάτων, 41-23.

Η Κάσια Κολοντζιέσκα τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση και αναμένεται να φανεί πόσο σοβαρό είναι το διάστρεμμα που την ταλαιπωρεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...