15/9/14

oxyro N2.341





















Δεύτερό φιλικό παιχνίδι

 Φίλιππο ΒέροιαςΠΑΟΚ - 51-74

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στο δεύτερό του φιλικό παιχνίδι τον Φίλιππο Βέροιας, του οποίου επικράτησε με 74-51, αλλά το αποτέλεσμα αυτό είχε την μικρότερη σημασία.

Σούλης Μαρκόπουλος 
«Θα πρέπει ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχόπουλο και την σύζυγό του που ουσιαστικά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να γίνει αυτό το φιλικό, αλλά και για την προσπάθεια που κάνουν να βοηθήσουν παιδιά που αντιμετωπίσουν τόσο μεγάλες δυσκολίες στη ζωήη τους. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι. Να πούμε ένα μπράβο και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, όχι μόνο για να δει ένα παιχνίδι, αλλά και για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες, όσο δύσκολα και να περνάμε, να αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάντα συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα και είναι σημαντικό να μπορούμε να τους στηρίζουμε. Εντοπίσαμε και άλλα στοιχεία που είχαμε δει και στο πρώτο φιλικό παιχνίδι και τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Από παιχνίδι με παιχνίδι θα βρισκόμαστε περισσότερο, θα πρέπει να αναλύσουμε τους παίκτες, να δούμε ποια σχήματα είναι αυτά που μας ταιριάζουν περισσότερο και ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα αρχίζουν και οι παίκτες να αφομοιώνουν καλύτερα και να παίζουν στο γήπεδο αυτό που διδάσκονται. Είναι πάρα πολύ κουρασμένοι και από την πιεστική προπόνηση, αλλά και τις πολλές πληροφορίες στο μυαλό τους, θα γίνει το ξεκαθάρισμα και θα είναι σιγά σιγά και πιο ήρεμοι για να κάνουν το σωστό... Πάντα θέλουμε να τρέχουμε, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Χωρίς να είναι επιβλαβές για μας, χωρίς να κάνουμε εύκολα λάθη και να δίνουμε εύκολα την μπάλα στους αντιπάλους».

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 22-35, 35-51, 51-74

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πεταλωτής 1, Κυριακού, Τραϊανός 21 (2), Δεληγιώργης 1, Πλιούκας 6, Γκιουλέκας 5 (1), Κασαμπαλής 5, Αργύρης 6, Τριχόπουλος, Πεχλιβάνος, Λευκαδίτης 6, Σιδηρόπουλος .

ΠΑΟΚ: Carter 5, Χαραλαμπίδης 7 (1), Κακαρούδης 8 (1), Τσόχλας 8 (1), Δέδας, Κώττας 3, Μαργαρίτης 10 (1), Vaughn 9, Odum 4, Langford 11, Λιάπης 3 (1), Σαλούστρος 6 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00