25/9/14

oxyro N2.351

























Κύπελλο Ελλάδας 

Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ - 1-0 

Ο ΠΑΟΚ παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, στα πλαίσια του rotation και  γνώρισε ντροπιαστική  ήττα με 1-0  από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε παιχνίδι που έγινε στο Καυτανζόγλειο για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος!!! Με τον δικό του τρόπο τίμησε τον αδικοχαμένο, Παναγιώτη Ποικιλίδη ο Απόλλωνας Καλαμαριάς…
Οι «ροσσονέρι», πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο στάδιο πρόβαλλαν στο μάτριξ του γηπέδου εικόνες του «γίγαντα» με υπόκρουση ποντιακών τραγουδιών.
Φυσικά, ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν όσους βρίσκονται στο γήπεδο, τόσο στο χορτάρι, όσο και στις κερκίδες.

Άγγελος Αναστασιάδης
"Πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καλαμαριά που έπαιξε δυνατά και αποφασιστικά και πήρε τη νίκη. Εμείς δεν κάναμε τίποτα. "Ψηλώσαμε" σαν ομάδα, δεν τρέξαμε, δεν βάλαμε τα πόδια μας μέσα στις φάσεις όπως θα έπτρεπε. Η σημερινή είναι πολύ άσχημη μέρα για όλους μας. Ελπίζω να βγει κάτι θετικό από τη σημερινή εικόνα του ΠΑΟΚ. Για μένα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κάνεις αυτά που απαιτούνται. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν έγινε τίποτα στο γήπεδο. Θα το συζητήσουμε στα αποδυτήρια με τα παιδιά".
Για την άποψη που διαμόρφωσε για κάποιους παίκτες, τόνισε: "Ούτε "σκοτώνω" κανένα, αλλά ούτε και υπερθεματίζω κάποιους. Σήμερα είχαν την ευκαιρία και την κλότσησαν. Μπορούσαν να αποδείξουν ότι μπορούν και πρέπει να παίζουν. Ελπίζω να βρουν και άλλη ευκαιρία. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Στεναχωριέμαι πιο πολύ από αυτούς για την ήττα. Δεν τους έχω δει σε χειρότερη κατάσταση από ότι είναι τώρα, ούτε καν σε προπόνηση".
Τέλος αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε κατά καιρούς σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: "Δεν έχω καμιά πρόθεση να μειώσω κανέναν με την έκφραση "καραγκιοζλίκια". Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ούτε το εννοούσα ότι σκέφτηκα να απαξιώσω κανέναν. Ζητώ συγγνώμη λοιπόν..."

Εγιάλ Γκολάσα 
"Δεν τα πήγαμε καλά. Μπορεί να παίζαμε με ομάδα μικρότερης κατηγορίας, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Προσπαθήσαμε να "ανοίξουμε" τον αντίπαλο παίζοντας από τα πλάγια, όμως δεν τα καταφέραμε. Πιτσύω πως θα κερδίσουμε τα άλλα δυο παιχνίδια στο Κύπελλο και δεν θα έχουμε πρόβλημα για να περάσουμε. Αυτό που έγινε σήμερα δεν θα επαναληφθεί".
Για τον βαθμό ετοιμότητάς του τόνισε: "Δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Σίγουρα μου λείπουν παιχνίδια. Σιγά – σιγά πιστεύω πως θα βρω τον εαυτό μου.  Είναι θέμα χρόνου να δείξω άλλα στοιχεία και να βοηθήσω την ομάδα μου".

Αστέριος Γιακουμής
"Σήμερα χάσαμε δίκαια και αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν παίξαμε έξυπνα για να μπορέσουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Όσοι παίξαμε σήμερα θα πρέπει να προβληματιστούμε για το τι έφταιξε και χάσαμε από μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Σίγουρα δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Δεν υπολογίσαμε όμως το γεγονός ότι οι ομάδες μικρότερης κατηγορίας όταν αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τα δίνουν όλα για να αποδείξουν την αξία τους. Αυτό νομίζω πως έγινε σήμερα. Πρέπει όλοι να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όταν μας δίνεται η ευκαιρία. Και σίγουρα όλοι έχουμε πάρει τις ευκαιρίες μας".
Όσο για τη συνέχεια: "Θελουμε να κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια, με ΟΦΗ στην Τούμπα και την Γκινγκάμπ στη Γαλλία. Η σημερινή ήττα να γίνει μάθημα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς".

Απόλλων Καλαμαριάς: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτίν, Βαγγελόπουλος, Ακασού (53' Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66' Σουλίδης), Γκέσιος (77' Αναστασίου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Τζιόλης, Ποζατζίδης (75' Σκόνδρας), Σπυρόπουλος, Σαββίδης (52' Σαββίδης), Μάρτενς, Γκολάσα, Κουλούρης, Παπαδόπουλος και Πόζογλου (52' Αθανασιάδης). 

Γκολ: 18΄ Ευσταθίου

Κάρτες: 14΄ Ακασού , 43΄ Μπιτσάκος, 81΄ Βαγγελόπουλος-Σπυρόπουλος 28΄, 45΄+1 Πόζογλου, 66΄ Γκολάσα, 70΄ Ποζατζίδης, 76΄ Σκόνδρας, 82΄ Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...