6/9/14

oxyro N2.333

























Φιλικό παιχνίδι

Αιγινιακος - ΠΑΟΚ - 1-1

O ΠΑΟΚ μπροστά σε 700 περίπου θεατές σε Φιλικό παιχνίδι που έδωσε  στο Αιγίνιο, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος και αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ομάδα...ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 3' με τον Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντίνος πήρε την μπαλιά του Σπυρόπουλου, βγήκε απέναντι στον Τόλιο και άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Άγγελος Αναστασιάδης
"Το σημερινό φιλικό έγινε για να δούμε περισσότερο την κατάσταση του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Γκολάσα. Ήμασταν κουρασμένοι, γιατί η ομάδα έκανε διπλές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες. Έβγαλα τα  συμπεράσματά μου και συνεχίζουμε"
Για την παρουσία του Παπαδόπουλου σχολίασε: "Θέλει λίγο χρόνο ακόμη, αλλά είναι έμπειρος παίκτης και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει στο να μπει πιο γρήγορα στην ομάδα"
Για τους Πολύζο-Πόποβιτς που βρήκε απέναντί του σήμερα, είπε: "Θέλω να πάνε καλά και να είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας τους. Γι' αυτό εξάλλου δόθηκαν δανεικοί"
Όσο για τους παίκτες της Κ20 του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στο φιλικό: "Όσο θα είμαι εγώ στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά μας. Από την αρχή της προετοιμασίας δείξαμε ότι στηρίζουμε τα τμήματα υποδομής και κατά τη διάρκεια της χρονιάς -όταν μπορούμε- θα συνεχίσουμε να το κάνουμε"
Τέλος σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση του Ιτάνζ, απάντησε: "Ο Ιτάνζ είχε προβλήματα με τον παιδί του το οποίο αρρώστησε, αλλά τώρα ευτυχώς είναι καλά. Είναι εδώ μαζί μας και αυτό έχει σημασία"

Δημήτρης Παπαδόπουλος
«Θέλω πολύ ένα πρωτάθλημα προτού κλείσω την καριέρα μου. Γιατί  να μην το κάνουμε με τον ΠΑΟΚ. Η χρονιά είναι μεγάλη».
Αναφερόμενος στην πρώτη του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα, δήλωσε: "Ήθελα πολύ να παίξω. Αισθάνθηκα ωραία. Ήταν ένα φιλικό, το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο για να πάρουμε ένταση από παιχνίδια"
Όσο για τη φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε από την παιδική του ηλικία φορώντας φανέλα του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: "Έτσι όπως τα φέρνει η ζωή χωρίς να το ξέρω τη φορούσα τότε και τη φοράω και τώρα".
Για το βαθμό ετοιμότητάς του σημείωσε: "Σιγά σιγά θα έρθει η σειρά μου να παίξω. Ο προπονητής ξέρει το πότε. Ενάμισι μήνα έκανα μόνο προπόνηση και θέλω λίγο χρόνο να γνωριστώ με τους καινούριους συμπαίκτες μου. Αν μου ζητηθεί θα παίξω. Πάντα νιώθω έτοιμος, αλλά το θέμα είναι το τι δείχνεις μέσα στο γήπεδο".

Αιγινιακός: Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Μασάντο, Πολύζος, Ζούρκος, Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος και Πόποβιτς.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (55' Γιακουμής), Σκόνδρας (46' Σκόνδρας), Ποζατζίδης (65' Τουμανίδης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65' Πούγγουρας), Τζανδάρης (65' Πατράλης), Γκολάσα (46' Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60΄Κούστα), Περέιρα (72' Κάκκο), Μάρτενς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...