29/7/14

oxyro N2.312





























Φιλικά Παιχνίδια επι ολλανδικού εδάφους Τέστ Νο5

ΠΑΟΚ - Καμπούρ 1-1

O ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με την Καμπούρ στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με 1-1. Το  φιλικό του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν οπαδοί του Δικεφάλου από Ολλανδία και Γερμανία, αλλά και φίλοι της Καμπούρ!

Άγγελος Αναστασιάδης
«Περίμενα να έχουμε μεγαλύτερη πίεση στην επίθεση. Δεν έγινε ίσως βγήκε μία κούραση, που ίσως είναι φυσιολογική, αλλά δεν πήγαμε όλοι μαζί. Είχαμε κάποια παιδιά και στις δύο ομάδες που δεν ήταν σε καλή ημέρα σήμερα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάμε όλοι μαζί. Αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος και από το αμυντικό κομμάτι και από την επιθετική συμπεριφορά της ομάδας. Βγάλαμε φάσεις, μπορούσαμε να τελειώσουμε πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα. Είμαι ικανοποιημένος και αν δούμε σε όλη αυτή τη φάση της προετοιμασίας, μόνο ικανοποιήση μπορούμε να έχουμε»

Κυριάκος Σαββίδης
«Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα σίγουρα θα βελτιώνεται. Πήραμε το προβάδισμα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε, αλλά συνεχίζουμε. Ήρθαμε εδώ για να αποκτήσουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Όλοι θα τα θυμόμαστε ότι ήταν μία πολύ σημαντική εμπειρία. Κάθε μέρα κερδίζεις πράγματα όταν δουλεύεις με τέτοιους παίκτες. Νομίζω ότι η ομάδα μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερη».

Γιώργος Κατσικάς
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δουλέψαμε για να αποκτήσουμε έναν πλήρη ρυθμό σε αυτά τα παιχνίδια. Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε από εδώ είναι οι οδηγίες του προπονητή μας. Σε αυτά που μας έχει πει για το αγωνιστικό μέρος και το πειθαρχικό. Με την επιστροφή μας στην Ελλάδα, θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά και να γίνουμε καλύτεροι, αλλά και να εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που θα έχουμε. Μέσα από την ομαδική δουλειά και την συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι είμαστε κουρασμένοι γιατί δουλέψαμε πολύ. Αυτό που μπορώ να κρατήσω είναι η σκληρή δουλειά που γίνεται αυτές τις μέρες για να γίνουμε καλύτεροι και να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Το ελπίζω και το εύχομαι να είμαι στους παίκτες που θα εμπιστευθεί ο προπονητής. Τα φιλικά που έρχονται θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για να είμαστε έτοιμοι και για τα επίσημα ματς που έρχονται».

Καμπούρ
Νινχάις, Περέιρα, Ράινεν, Ντίικστρα, Μπίικερ, Μπάκερ, Ελ Μακρινί, Ράσνακ, Σέπερς, Ογκμπέτσε, Μέλεγκ.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Σαββίδης, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...