15/7/14

oxyro N2.303



















Φιλικά Παιχνίδια ΕΠΙ ολλανδικού εδάφους  Τέστ Νο2 

Oυκρανική Ντνιέπρ ΠΑΟΚ - 1-0

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0  δεχόμενος για ακόμα μία φορά γκολ από το σημείο του πέναλτ,  στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στην Ντνιέπρ, Ο ΠΑΟΚ  ΗΤΑΝ ακίνδυνος επιθετικά  ΜΕ ΤΟΝ Άγγελο Αναστασιάδη ΝΑ δοκιμάζει ΔΥΟ ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο.

Άγγελος Αναστασιάδης
«Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δουλεύουμε πολύ καθημερινά, με διπλές προπονήσεις. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μπορούν να γίνουν λάθη πολλά, αλλά εάν είναι ξεκούραστα τα παιδιά αυτά τα λάθη δεν θα τα κάνουμε. Νομίζω ότι σε αυτό τον αγώνα κάναμε αρκετά λάθη στον άξονα, κι αυτό το πληρώνεις, η ψυχολογία είναι κακή μετά από τέτοια λάθη, αλλά στο τελευταίο 15λεπτο κυνηγήσαμε το γκολ και μόνο ότι ο αντίπαλος έκανε καθυστέρηση αυτό λέει πολλά για μας. Τους είπα και σήμερα ότι δεν θα ασχοληθούμε με τα στημένα, ελπίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και σε αυτό τον τομέα. Πρέπει αυτά τα παιδιά να μάθουν να παίζουν παντού. Είδατε ότι βάλαμε σε διαφορετικές θέσεις Ποζατζίδη και Κουλούρη. Πρέπει να τα δω όλα τα παιδιά παντού ». 
Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ο Αναστασιάδης τόνισε: «Έμαθα να δουλεύω με τα παιδιά που έχω, αυτά τα γνωρίζουν όλοι (σ.σ στη διοίκηση) εκεί πάνω το τι γίνεται. Εμείς γνωρίζουμε αυτά κι αυτοί τι δουλειά πρέπει να κάνουν. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο αυτή την στιγμή »

«Εάν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα θα παίζαμε αλλιώς. Μας ενδιαφέρει, αλλά αλλού είναι το βασικό μας ενδιαφέρον. Καλό είναι να γίνονται λάθη για να τα διορθώνουμε. Τα παιδιά έχουν βελτιωθεί πολύ. Έκαναν πράγματα που δεν τα περίμενα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν πρέπει να καβαλήσουν το καλάμι και είναι εύκολο να έρθει η έπαρση. Κι αυτό είναι δική μου δουλειά ». 
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε και το γεγονός ότι δεν γίνονται πλέον διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές: «Δεν θα υπάρξει τέτοιο πράγμα και διαμαρτυρίες από τα παιδιά».

Εγιάλ Γκολάσα 
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Λίγο κουρασμένος από την προετοιμασία, όπως και όλη η ομάδα, αλλά όσο περνά ο καιρός εδώ στην Ολλανδία, η ομάδα θα είναι και καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν νέα παιδιά και καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι όσο περνά ο καιρός θα παίζουμε όλο και καλύτερα, όπου με θέλει ο προπονητής θα αγωνίζομαι. Εάν μου ζητήσει να παίξω δεξιά θα παίξω εκεί, εάν ζητήσει στο κέντρο, αυτό θα κάνω »


Ντνιέπρ:  Μπόικο, Μάτζουκ, Ντάγκλας, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Κονοπλιάνκα, Μάτος, Γκάμα, Ρόταν, Ζοζούλια, Ματέους.

Η. ενδεκάδα ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ   Πρώτο  ημίχρονο Μελισσάς, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Σαββίδης, Γκολάσα, Πόζογλου, Μάρτενς και Παπαδόπουλος.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο:  Γιακουμή, Κωνσταντινίδη, Ποζατζίδη, Σκόνδρα, Μαντούρο, Τζανδάρης, Πολύζος, Κάτσε, Πόποβιτς, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...