23/7/14

oxyro N2.307





















Φιλικά Παιχνίδια επι ολλανδικού εδάφους Τέστ Νο4

Βααλβάικ ΠΑΟΚ - 1-2

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Βααλβάικ, προηγήθηκε στο σκορ με τον Ρόμπερτ Μακ  στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και επικράτησε με 2-1, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν. 

Άγγελος Αναστασιάδης
Για τον αγώνα: "Ήταν ένα παιχνίδι προπόνησης. Τα φιλικά για μένα είναι στο πρόγραμμα της προπόνησης, ώστε γρήγορα και μεθοδικά να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια. Σήμερα είχαμε δύο πλευρές. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί, κάναμε λάθη, κρατούσαμε τη μπάλα χωρίς λόγο. Στο δεύτερο παίξαμε με τρεις πάσες και ήταν όλα καλύτερα. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με άλλη φιλοσοφία, πιο γρήγορα, πιο κάθετα. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος".

Για τις αρκετές οργανωμένες ευκαιρίες: "Σιγά σιγά θα ανοίγουν και τα πόδια μας. Το πρωί κάναμε μία προγραμματισμένη προπόνηση. Είναι πρωτόγνωρες οι προπονήσεις που γίνονται. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και των μικρών και των μεγάλων. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ". 

Για το πρέσινγκ που βάζει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: "Δεν γίνεται να παίξουμε αλλιώς. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό είναι".

Για τους Περέιρα και Μακ: "Πρέπει να τους δούμε. Καταρχήν είναι ανέτοιμοι, είναι πίσω ακόμη. Πρέπει να δουλέψουν αυτά τα παιδιά. Γενικώς έχουμε πολλή δουλειά ακόμη".

Αστέρης Γιακουμής
"Αν και κουρασμένοι σήμερα δείξαμε παραπάνω στοιχεία και δείξαμε ότι θα βελτιωνόμαστε. Τα αποτελέσματα σε αυτά τα φιλικά δεν μας λένε κάτι, απλώς με τη νίκη τη σημερινή ίσως ανέβουμε και λίγο ψυχολογικά".

Για τη διαφορετική βελτιωμένη εικόνα του δεύτερου μέρους: "Κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής και αυτά που εφαρμόζουμε στην προπόνηση. Δουλεύουμε στην πίεση του αντιπάλου και προσπαθήσαμε να το βγάλουμε αυτό σε όλο το ματς".

Αν βάζει χρονικό περιθώριο για να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη: "Μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα γίνονται λάθη. Πάντα γίνονται λάθη"

Για τις δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα πρώτα φιλικά: "Είναι φυσιολογικό. Δεν μπορεί σήμερα ένας ποδοσφαιριστής με τέτοια επιβάρυνση να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο". 

Για το γεγονός ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει πιο αργά επίσημα ματς: "Είναι σημαντικό ότι παίζουμε πιο αργά φέτος. Έχει περισσότερο χρόνο να περάσει ο προπονητής κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα".

Για τις διαφορές σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ: "Είμαστε πιο ταπεινοί, ξέρουμε που πατάμε και ίσως αυτό να φέρει καλά αποτελέσματα στο τέλος". 

Μάαρτεν Μάρτενς
«Το σημερινό παιχνίδι ήταν με μία ομάδα που είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από εμάς και η νίκη βοηθάει να παίρνουμε αυτοπεποίθηση.Πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να πάμε καλύτερα και να βελτιωθούμε επιθετικά έτσι ώστε να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας»

Βααλβάικ: Φαντάικ, Φαν Μόσελβελντ, Κόστερ, Γιούνγκσλέγκερ, Φάλμπουργκ, Καλάμπρο, Μπράμπερ, Ζέλντενραστ, Φέλκερεν, Ντούιτς.

B΄ ημίχρονο
ΠΑΟΚ:  Γιακουμής, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Πολύζος, Ποζατζίδης, Κάτσε Πόζογλου, Μάρτενς, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος.

A΄ ημίχρονο
ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Γκολάσα, Μαντούρο, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Κιόσε, Πόποβιτς, Σαββίδης, Σπυρόπουλος και Μακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...