12/7/14

oxyro N2.302





 













Φιλικα παιχνίδια  επί ολλανδικού εδάφους Τέστ Νο1

Σταντάρ ΛιέγηςΠΑΟΚ - 2-1

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε τη φετινή σεζόν επί ολλανδικού εδάφους από τη Σταντάρ Λιέγης με 2-1, αφήνοντας  θετικές εντυπώσεις.
O ΠΑΟΚ αγωνίζεται σε διάταξη 3-4-3, με τον Γιακουμή να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τους Κατσικά, Βίτορ και Σκόνδρα στην τριάδα της άμυνας, Τζανδάρης και Μαντούρο στο κέντρο, με τον Κωνσταντινίδη στα δεξιά και τον Ποζατζίδη στα αριστερά, Πόζογλου και Μάρτενς στα άκρα και τον Βασίλη Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. 

Άγγελος Αναστασιάδης
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλη την εικόνα που έδειξε η ομάδα και την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Έγιναν λάθη και τα πληρώσαμε, τα περισσότερα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους είτε από την Κ20, είτε από την πρώτη ομάδα κι αυτό είναι καλό. Είναι πολύ σημαντικό και είναι πολύ απλά τα πράγματα που ζητάμε, δεν ζητάμε τίποτα περίεργα ακόμη. Πρέπει να εμπιστευτούμε κάποια στιγμή αυτά τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά το πλάνο μας και θα μπορούσαμε να είχαμε συνεχίσει έτσι και στο δεύτερο, αλλά έπρεπε να δούμε και κάποια άλλα πράγματα για αυτό και άλλαξε η εικόνα της ομάδας. Κάναμε αρκετά λαθάκια στο δεύτερο ημίχρονο, που θα μπορούσαμε να τα είχαμε πληρώσει. Είναι ακριβώς 20 παίκτες εδώ, είμαστε μία νέα ομάδα και θα δουλέψουμε για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα»

Στέλιος Κίτσιο
«Πάντα σε αυτή την ομάδα ο πήχης είναι ψηλά. Ξεκινήσαμε από το Ελατοχώρι, συνεχίζουμε πλέον εδώ ξεκινήσαμε και τα φιλικά παιχνίδια και σίγουρα περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά. Και τους νέους παίκτες που θα έρθουν, αλλά και τους διεθνείς που θα επιστρέψουν. Πάντα σε αυτή την ομάδα ο πήχης είναι ψηλά. Δεν γίνεται διαφορετικά. Έχουμε αρκετή κούραση, αλλά και όρεξη για σκληρή δουλειά. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και αυτό που ζητά ο προπονητής για να έχουμε και το καλύτερο αποτέλεσμα». 

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Μιγκέλ Βίτορ, Κατσικάς, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Μαντούρο, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Μάρτενς και Παπαδόπουλος.

Σταντάρ Λιέγης: Τουράμ, Πεσέιρα, Σταμ, Βαν Νταμ, Κονσελό, Αρσλάνοβιτς, Εζεκιέλ, Πιά, Μίλετς, Λουμάντα, Μπομπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου