19/7/14

oxyro N2.305















Δύο νέες ταλαντούχες παίκτριες ανήκουν από σήμερα στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τις 18χρονες Μαρία Λαζαρίδου και Μαρία Παύλου, που ήρθαν στον σύλλογο με υποσχετική από τον ΑΟ Προσοτσάνης.

Η Λαζαρίδου, αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και πλέι μέικερ και έχει ύψος 1,70μ.
«Χαίρομαι πολύ που μπαίνω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια και θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι από την πλευρά μου για να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του»

Από την πλευρά της, η Παύλου που αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 1,73μ.,
«είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το μεγάλο βήμα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου και είμαι σίγουρη ότι σε αυτή την πρώτη χρονιά θα μάθω πολλά ως μέλος μίας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και πετυχαίνει σημαντικές διακρίσεις».

Ο έφορος του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης,
«καλωσορίζουμε τις δύο αθλήτριες. Ο ερχομός τους στον ΠΑΟΚ είναι απόρροια της άριστης σχέσης με τον Α.Ο. Προσοτσάνης. Ευελπιστούμε σε περεταίρω συνεργασία με αυτό το σωματείο, το οποίο και συγχαίρουμε για την άψογη δουλειά που κάνει στο χώρο του γυναικείου χάντμπολ».
















Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς εντάσσει στο δυναμικό της τον αρχηγό της Εθνικής Νέων, τερματοφύλακα Πέτρο Μπουκοβίνα.

Ο Μπουκοβίνας, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ, βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ και συμφώνησε με τη διοίκηση, ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Είναι γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1994, έχει ύψος 1,91μ. και στον ΠΑΟΚ θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 16.


Πέτρος Μπουκοβίνας 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Από μικρός είμαι μέσα στο σύλλογο, ως φίλαθλος στις κερκίδες της Τούμπας. Οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους. Με προσέγγισαν αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, πριν ακόμη ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ για τα δύο χρόνια που πέρασαν εκεί. Φεύγω με ευχάριστες αναμνήσεις, θα προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου, να δώσω το 1000% για να μπορέσω να παίξω στον ΠΑΟΚ και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ο ρόλος του ΠΑΟΚ είναι να  πρωταγωνιστεί. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Σίγουρα η ομάδα θα είναι ανεβασμένη σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω ότι με τον Κώστα Γουργούμη και τον Ηλία Ζάγκα θα συνεργαστούμε πολύ καλά και θα καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις από τους τερματοφύλακες. Το μυστικό είναι η πολλή δουλειά».

O έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης

«είναι χαρά μας να έχουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνδυάσει άψογα τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές του».















Mεταγραφές η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Σε τέσσερις μεταγραφές φερέλπιδων αθλητών προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Πρόκειται για τους 18χρονους Χρύσανθο Τσαναξίδη και Βασίλη Παπακοσμά από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, τον 18χρονο Βαγγέλη Αραμπατζή από τον Αστέρα Αλεξανδρούπολης και τον 19χρονο Τάσο Τσαμουρίδη από τον Α.Ο. Κοζάνης. Και οι τέσσερις αθλητές έρχονται με υποσχετική ενός έτους.

Ο Χρύσανθος Τσαναξίδης  (στη φωτογραφία με τον έφορο Γρηγόρη Πετρίδη) γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1996, έχει ύψος 1,97μ. είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και πίβοτ.

Ο Βασίλης Παπακοσμάς γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1996, έχει ύψος 1,94μ., είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ.

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1996, έχει ύψος 1,85μ., είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται ως δεξιός ίντερ και δεξιός εξτρέμ.

Ο Τάσος Τσαμουρίδης γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1995, έχει ύψος 1,89μ, είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...