29/6/13

oxyro N2.030














O Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ συμφωνεί απόλυτα και θεωρεί καθήκον του να συνυπογράψει την ανακοίνωση του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ στης 27/06/2013, γιατί πλέον αισθανόμαστε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, με όλους αυτούς τους γραφικούς των ραδιοφώνων, δημοσιογράφους και πελατών τους, που το μόνο που θέλουν είναι  το κακό του ΠΑΟΚ μας, για να βγούνε την άλλη μέρα και να επιβεβαιώσουν την κακία τους.

ΥΓ. Να κατσετε στον καναπέ σας και να φροντίσετε της κατακλίσεις σας από το πολύ καθισιό και να το βουλώσετε και να μην ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ μας, να αφήσετε εμάς τους  [κακούς] οπαδούς να κάνουμε 230+230 χιλιόμετρα κάθε Κυριακή και  να πηγαίνουμε εκδρομές με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Φύγετε από τα όνειρα μας γραφικοί....

 
















Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ενημερώνει ότι διαθέτει τα καινούρια κοντομάνικα μπλουζάκια.   Τιμή 10Ε.
Πληροφορίες και παραλαβές από τα γραφεία του συνδέσμου μας.








Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας ποδοσφαίρου για την νέα σεζόν 2013-2014. Εγγραφές πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...