27/6/13

oxyro N2.027

















Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο  Σ.Φ. Π.Α.ΟΚ. Ωραιοκάστρου πιστεύει ότι ο Π.Α.Ο.Κ. μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε μια νέα εποχή . Η ιστορικότερη ομάδα της Βορείου Ελλάδος , μετά από χρόνια που ταλανιζόταν από λαμόγια προέδρους και ανίκανους διαχειριστές , έχει έναν άνθρωπο στο τιμόνι που μπορεί να την οδηγήσει σε κατάκτηση τίτλων και ευρωπαϊκή καταξίωση .
Επειδή γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων αποφασίσαμε να τοποθετηθούμε δημόσια .  Τον τελευταίο καιρό κάποιοι γραφικοί , που θέλουνε να ονομάζονται δημοσιογράφοι , έχουν ξεκινήσει μια επίθεση διαρκείας εναντίον της διοίκησης και του μεγαλομετόχου . Τα όργανα άρχισαν μετά τη φυγή Δώνη , με το να κάνουν υποδείξεις στη διοίκηση για το πότε και ποιον προπονητή θα πάρει .Συνέχισαν τις γελοιότητες  λέγοντας ότι ο Π.Α.Ο.Κ.  κινείται χωρίς προγραμματισμό και  συνεχόμενα ειρωνικά δημοσιεύματα .Στη συνέχεια και αφού τους έκλεισε το στόμα ο μεγαλομέτοχος με τη πρόσληψη προπονητή , που έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη , ξεκίνησαν να ασχολούνται με τη μισθοδοσία των νέων παικτών και αν έδωσε πολλά ή λίγα για τις μεταγραφές .

Μαζί με το χαρτζιλίκι στους δημοσιγραφίσκους αυτής της πόλης τελειώνει και η περίοδος χάριτος από εμάς . Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. είναι έτοιμος να απαντήσει στις προκλήσεις όποτε και όπως χρειαστεί . Καλούμε το λαό του Π.Α.Ο.Κ. να κλείσει τα μάτια και τα αυτιά στα κατευθυνόμενα και προκλητικά δημοσιεύματα . Εμείς θα δείξουμε την έμπρακτη στήριξή μας στην προσπάθεια της διοίκησης με μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας και με τη παρουσία μας σε οποιοδήποτε γήπεδο του κόσμου .
Η περίοδος της γκρίνιας  και της μιζέριας τελείωσε , όλοι μαζί ενωμένοι θα φτάσουμε τον Π.Α.Ο.Κ. εκεί που τον ονειρευόμαστε . 

ΥΓ 1 : Θανάση γερά μέχρι τη Λευτεριά , ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. ποτέ δε σε ξεχνά . 

ΥΓ 2 : Μαύρη μέρα για το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ο Ιωαννίδης δεν είναι πλέον υφυπουργός αθλητισμού . Μπορεί βέβαια να στείλει το βιογραφικό του στα γραφεία της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Μικράς Ασίας 1 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00