21/6/13

oxyro N2.017


















ΠΡΩΤΗ Η Κ11 ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ

Ο ΠΑΟΚ  επικράτησε της Στεάουα Βουκουρεστίου με 4-0 και έτσι αναδείχθηκε πρωταθλητής του τουρνουά, επίσης νίκησε με 2-0 στο ντέρμπι του ομίλου  την Ντιναμό Κιέβου. Η ομάδα Κ11 του ΠΑΟΚ πέτυχε πέντε νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια δηλαδή το απόλυτο των νικών με 28 γκολ υπέρ και 2 κατά.

Από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στο τουρνουά «Lokoball», η τελική φάση του οποίου φέτος θα διεξαχθεί 1-4 Αυγούστου στη Μόσχα. Παραδοσιακά το εναρκτήριο λάκτισμα γίνεται στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, ενώ χαρακτηριστικό είναι από το 2007 έχουν συμμετάσχει στο τουρνουά περισσότερες από 10.000 ομάδες με 180.000 νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε 300 διαφορετικές πόλεις!
Για πρώτη φορά συμμετείχαν ομάδες από το εξωτερικό το 2010, ενώ πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο για πρώτη φορά ομάδα εκτός Ρωσίας (η Χάιντουκ Σπλιτ από την Κροατία).

Γράφει σήμερα η βουλγάρικη ιστοσελίδα «sportline.bg».

«Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ήταν αδίστακτη με τους αντιπάλους της και πήρε πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια, δεχόμενη μόλις δύο γκολ. Πρώτη θέση για τους «ασπρόμαυρους» και δικαίωμα να πάρουν μέρος στην τελική φάση του τουρνουά «Lokoball» που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στη Μόσχα μαζί με άλλες 19 ομάδες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...