28/4/13

oxyro N1.988














ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ κατηγορία  Αγωνιστική: 17η
 

ΠΑΟΚ – Κρήσσες Ρεθύμνο - 5-0
Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τις Κρήσσες Ρεθύμνου με 5-0... Τα γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσαν η Ντιμιτρίεβιτς (3), η Γκάτσου (1) και η Καλτσίδη (1).
















ΧΑΝΤΜΠΟΛ  Α1 ανδρών  Αγωνιστική: 20η
 

ΠΑΟΚ - ΧΑΝΘ - 39-30

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ νίκησε της ΧΑΝΘ με 39-30 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, στο κλειστό της Μίκρας.

Τα δεκάλεπτα: 7-4, 14-8, 20-14, 24-20, 30-25,39-30
 

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Πίτσιος 1, Κοκκώνης 5, Αποστολίδης Β. 2, Ορφανουδάκης, Ιωαννίδης 4, Πετρίδης 4, Περβανάς, Τσάτσος 4, Καράγγελος 1, Τσίλης 3, Σεβαστίδης 4, Κεσίδης 2, Αποστολίδης Π. 3.

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Λοΐζος, Λάππας, Σπυρόπουλος 6, Αργυρίου 3, Κόντης 1, Τάτσης 5, Κοκτσίδης 6, Παπαδόπουλος Π. 1, Σαρηγιαννίδης 5, Ανανιάδης, Σεϊρεκίδης, Παπαδόπουλος Θ., Μπουκοβίνας, Τσιρώνης, Δέσπος 3.

Δίλεπτα: 1-3.  
Πέναλτι: 0/0 - 1/1,
Κόκκινη: Κοκώνης στο 23.12









U13 τελικός της ΕΠΣ Μακεδονίας
ΠΑΟΚ - Πρωτέας Ευόσμου - 3-0
Η U13 κέρδισε στον τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας στην Τούμπα την ομάδα του Πρωτέα Ευόσμου με 3-0 και κατέκτησε τον τίτλο. Πρόκειται για μία ομάδα με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2000. Από εκεί και πέρα αυτή η ομάδα είναι αήττητοι στην ηλικία της, ενώ έχασε δύο ματς από ομάδες που έπαιζαν με γεννηθέντες το 1998. Τα γκολ ο Γκαργαλατζίδη στα 44  δευτερόλεπτα! ο Τσιγγάρας και ο Λουφάκη.
Μήττας:
«Σ’ αυτές τις ηλικίες είναι σημαντικές αυτές οι στιγμές και οι επιτυχίες, αλλά πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να αρχίσουν σιγά – σιγά να μαθαίνουν το πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις και κυρίως να παραμείνεις στην κορυφή. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ έκαναν σήμερα ένα όνειρο τους πραγματικότητα. Έχουν μεγαλώσει από μωρά μέσα στην Τούμπα και το να αγωνίζεσαι σ’ έναν τελικό μέσα στο σπίτι σου και να κατακτάς τον τίτλο είναι τεράστια υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ επενδύει στο μέλλον και το μέλλον του είναι αυτά τα παιδιά, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν στις άλλες ομάδες».
ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Δουλγέρης, Τουργαϊδης, Βουτσάς, Κύρκου, Κερμανίδης, Κύρτσος, Τσιγγάρας, Γκαργαλατζίδης, Χατζής, Λύρατζης.  Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι: Κυζιρίδης, Τσιαμήτρος, Γεωργιάδης, Μπίλης, Καραβέλιας, Συλλέκτης, Γαλιλαίος, Μπάρμπας, Λουφάκης, Σπάσης.















K20 σε εξ αναβολής (2η αγωνιστική) 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 3-2
Ο ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής (2η αγωνιστική) αγώνα με τον Ατρόμητο, γνώρισε την ήττα με 3-2
ΠΑΟΚ: Στρέζος, Καραμπάς, Τουμανίδης, Κιόσσε, Κρινίτσας (56΄ Ποζατζίδης), Πολύζος, Σαββίδης, Δεμηρτζόγλου, Πόζογλου (81΄ Τζεβελέκης), Παπαδόπουλος (59΄ Δεληγιαννίδης), Κουλούρης.















Superleague K17 ί Αγωνιστική: 3η, 4ου γύρου

ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 4-1

Η Κ17 τού ΠΑΟΚ κέρδισαν 4-1 την ς Ξάνθη σε εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική τού 4ου γύρου και με 68 βαθμούς στην κανονική περίοδο τού Βορείου Ομίλου, θα πάει στο φάιναλ φορ της ακριτικής πόλης (11-13 Μαΐου) για να πάρει και την «κούπα». Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του με 68 βαθμούς, με την Ξάνθη να ακολουθεί με 56 βαθμούς. Στο φάιναλ φορ ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του τον Παναθηναϊκό κι η Ξάνθη τον Ολυμπιακό.
 

ΠΑΟΚ: Χατζηαδαμίδης, Παντεκίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδίμπας, Κατσούμπας (72΄ Δινοβίτσης), Πατράλης, Δημητριάδης, Τσολακίδης, Πούφλης, Ζεϊτίδης (47΄ Γιαννακόπουλος), Τσανακτσίδης (64΄ Σαραφίδης). 

















ΜΠΑΣΚΕΤ  Α1  Αγωνιστική: 25η
 

Απόλλων Πάτρας - ΠΑΟΚ - 87-83.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε να περάσει από την Πάτρα και ηττήθηκε στην παράταση από τον Απόλλωνα, με 87-83.

Σούλης Μαρκόπουλος
«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι τρίτη φορά φέτος στην Πάτρα, σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο, με πολλά παιδάκια, οικογένειες και ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Είναι πολύ καλό να γεμίζουν έτσι τα γήπεδα. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, που είναι καλή ομάδα, το έδειξε σε όλο το πρωτάθλημα φέτος και έδειξε στοιχεία ομάδας που μάχεται στο γήπεδο. Η εικόνα του σημερινού αγώνα ήταν διαφορετική στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά 13 πόντων, η οποία έπεσε στους 11 στη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο κι από την στιγμή που η διαφορά πήγε στους 16, ο Απόλλων άρχισε να πιέζει σε όλο το γήπεδο και μας οδήγησε σε πολλά λάθη. Δεν σεβαστήκαμε ορισμένα πράγματα μέσα στο παιχνίδι κι όταν γίνεται αυτό, το πληρώνεις. Χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι δεν έπρεπε να χάσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε, ώστε αυτά τα λάθη που κάναμε σήμερα, να μην τα κάνουμε ξανά, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια».
Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και από τους φιλάθλους του Απόλλωνα, αλλά και από τους δικούς μας φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο. Αυτή η ατμόσφαιρα πρέπει να υπάρχει παντού. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα έχει πολλά προβλήματα. Ο Τσαϊρέλης δεν ήρθε μαζί μας και ουσιαστικά έχει πρόβλημα εδώ και έναν μήνα, ενώ ο Παπαδόπουλος έχει κάνει μαζί μόνο μία προπόνηση εδώ και καιρό. Αυτό δημιουργεί προβλήματα και στην προπόνηση. Η ομάδα έχει κάνει αρκετές ήττες τελευταία, αλλά νομίζω ότι ακόμη και σε παιχνίδια που χάσαμε, είχαμε καλή παρουσία, όπως στο Ρέθυμνο, αλλά και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Σε άλλα ματς δεν πήγαμε καλά, αλλά κι αυτό είναι φυσιολογικό για μία ομάδα στην πορεία ενός ολόκληρου πρωταθλήματος».

Απόλλων Πάτρας: ΜακΚόλουμ 18, Αργυρόπουλος 20(4), Καπερώνης, Γκραντ 12(1), Λιανός, Πέτροβιτς 18(4), Πελεκούδας, Λιμπέρης, Κλάιμπερ 12(1), Ζαφείρης, Τέρνερ 7, Κρόλο.

ΠΑΟΚ: Χάτσερ 8, Κασελάκης 2, Χαραλαμπίδης 24(1), Θεοδωράκος, Μαργαρίτης 8, Παπαδόπουλος 15 (13 ριμπ.), Νικολόπουλος 9(1), Καλλές 4, Δέδας 13(3), Χρυσικόπουλος, Αμπαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...