14/4/13

oxyro N1.978






 






















 

Superleague Αγωνιστική: 29η 

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ - 0-1
Ο ΠΑΟΚ πήρε διπλό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας από τoν Λεβαδειακό με σκορ 0-1 με γκολ του Μπετράν Ρομπέρ και την έξοχη εμφάνιση του Πανιγιώτη Γλύκου στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Super League.
Γιώργος Δώνης
«Ηταν δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε αποφασίσει από πριν ότι είναι αναγκαίο να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ηταν λογικό να μην υπάρχει η ίδια ομοιογένεια, αν και προσπαθήσαμε αρκετά. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση, αλλά δεν υπήρχε η συνοχή, στο βαθμό που θέλαμε. Πάντως για να φθάσεις εκεί που θέλεις πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις.» Κι εμείς έχουμε για μεγάλο διάστημα μια διαφορετική ταυτότητα. Είτε έχουμε μια κακή είτε μια μέτρια παρουσία, παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κι όλα αυτά τα λέω γιατί είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τον Λεβαδειακό, μια και με νίκη επί τού ΠΑΣ θα μπούμε με +4 βαθμούς στη διαδικασία των πλέι οφ».
Σε ερώτηση για τη σπουδαία παρουσία τού Γλύκου, που έσωσε την εστία του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Ο Γλύκος τόσο και σήμερα όσο και μέσα στη Βέροια έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις. Η μία εκ των δύο θα βγει η καλύτερη της σεζόν. Ο Παναγιώτης (σ.σ.: Γλύκος) είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας κι αισθανόμαστε τυχεροί που διαθέτουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες στο ρόστερ μας. Επίσης έχουμε και νέα παιδιά από πίσω που δουλεύουν πάρα πολύ με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Πάντως ο Γλύκος έδειξε ότι είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσει την ομάδα».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, υπογράμμισε: «Υπήρχαν και νέοι παίκτες με θράσος κι ειδικό βάρος της φανέλας, όπως οι Κίτσιου και Κωνσταντινίδης. Πέρα από το να προσπαθούμε για να δυναμώνει ο ΠΑΟΚ, αναβαθμίζοντας το ρόστερ μας, πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα της ομάδας».

Για τη σύγκριση του προηγούμενου (για το Κύπελλο) αγώνα της Λιβαδειάς, είπε: «Δε συγκρίνουμε ποτέ τα ματς, μια και τότε διαχειριστήκαμε ένα 2-0. Πάντως ο Λεβαδειακός είχε μια πολύ καλή πορεία πέρυσι και περίμενα ότι φέτος θα διατηρηθεί σε αυτήν την κατάσταση και θα βρεθεί στα πλέι οφ. Πάντως η ομάδα έχει ικανότητες, τεχνική κι είναι δύσκολο να την κερδίσεις».

Για τη βαριά ήττα τού Αστέρα στην έδρα τού Άρη, επισήμανε: «Οι ομάδες έπαιξαν με πολλές αλλαγές κι έτσι έγινε με τον Αστέρα. Πάντως εν όψει του πρώτου αγώνα για τον Κύπελλο, είναι ένας αντίπαλος που κάνει καλή πορεία τα τελευταία δύο χρόνια και τον σεβόμαστε. Θα αναλύσουμε τον Αστέρα και θα μπούμε στο γήπεδο με επιθετική διάθεση, για να πάρουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα καλό σκορ για να γίνουμε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό».

Τέλος απάντησε σε ερώτηση για τον Καμαρά και για τους δανεικούς: «Ολοι οι δανεικοί μάς δίνουν αυτά που θέλουμε και μας βοηθάνε. Οι τελικές αποφάσεις, πάντως, για το αν θα μείνουν ή όχι εξαρτώνται από την τιμή. Οι εισηγήσεις είναι γενικώς θετικές, αλλά μέχρι να φθάσεις στην παραμονή, παίζουν ρόλο οι διαπραγματεύσεις».
Γκόρντον Σιλντενφελντ  
«Ετσι όπως κύλησε το παιχνίδι, ήταν μία δύσκολη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι κρατήσαμε με άνεση και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς, ενόψει των πλέι οφ».
Για τη συνέχεια με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο; 
«Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας από τη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι ο δρόμος για τον τελικό, περνάει από αυτά τα παιχνίδια με τον Αστέρα»
Ραζαγκί Καμαρά
«Το σημερινό, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη, που έχει τη δική της σημασία για το πλεονέκτημα που θέλουμε για τα πλέι οφ», είπε αρχικά ο Καμαρά, ο οποίος συνεχίζοντας αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τον Αστέρα… «Από αύριο θα δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι, που ξέρουμε τη σημασία του. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος και θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό».
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μανωλάς (78' Κουτσόπουλος), Χοσέμι, Γεωργίου, Νικολακάκης, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο, Ρομέου (84' Μαχαίρας), Καγιεχόν (66' Μπουμάλ) και Πόι.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετό, Σίλντεφελντ, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (62' Λόρενς), Κάτσε (46' Καμαρά), Ρόμπερτ, Αθανασιάδης (62' Σαλπιγγίδης) και Κίτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...