17/12/12

oxyro N1.902


 


 




 














 

ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ. - 1-3

Ο ΠΑΟΚ νικησε στους «Ζωσιμάδες» με 1-3 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο, πέρασε από μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και κλείνει τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση, έχοντας 31 βαθμούς, που είναι η καλύτερη συγκομιδή του, μετά από 9 χρόνια. Τα γκολ 0-1 Σαλπιγγίδης (20΄), 0-2 Αθανασιάδης (32΄), 0-3 Σαλπιγγίδης (67΄), 1-3 Ιλιτς (77΄)
Για να δείτε το videο κάντε κλικ ΕΔΩ
Γιώργος Δώνης 
Για τον αγώνα: "Είπαμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, να εκμεταλλευτούμε κάποια στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Είναι ικανοποιητική η συγκομιδή του πρώτου γύρου, αλλά για να κάνουμε αυτό που θέλω έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας».
Για το σημερινό σύστημα: "Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όποιο σύστημα και αν ακολουθήσουμε υπάρχουν τα ίδια θετικά και τα ίδια αρνητικά στοιχεία. Δεν διαφοροποιείται τίποτα πέρα από τις τοποθετήσεις των παικτών".
Αν η σημερινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη του ΠΑΟΚ: "Δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο, πέρα από μία σοβαρή εμφάνιση. Βλέπω από την πρώτη μέρα πράγματα. Για να φτάσει να παίζει η ομάδα το ποδόσφαιρο που θέλω έχει δρόμο μακρύ. Όλοι πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή".
Για την ενίσχυση που θα έχει ο ΠΑΟΚ: "Από τη στιγμή που ήρθα, ήξερα τα προβλήματα. Δεν ήξερα ότι θα έρθει ο κ. Σαββίδης. Ήξερα με τι δεδομένα έπρεπε να δουλέψουμε, αλλά είμαστε τυχεροί που έχουμε πλέον έναν ιδιοκτήτη. Μπαίνουμε σ΄ έναν διαφορετικό κύκλο. Η ομάδα έχει καταφέρει πράγματα. Θα θέλαμε να μπορούσαμε να συνεχίσουμε στο Europa League γιατί είναι μια αποτυχία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Να εκμεταλλευτούμε τα δεδομένα αλλά σε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, αν καταφέρουμε αυτό που θέλουμε, θα ανοίξουμε σαμπάνιες. Έχουμε θέσει τους μεταγραφικούς στόχους, εχουμε καλή συνεργασία, γίνονται ταξίδια, παρακολουθούμε παίκτες".
Για τον αγωνιστικό στόχο: "Να προσεγγίσουμε τις προτεραιότητές μας, πολλοί θέλουν 2η θέση, εμένα με ενδιαφέρει η 1η στα πλέι οφ".
Για τον Χακόμπο: "Έχει πρόβλημα στον προσαγωγό, έκανε μεγάλη προσπάθεια. Η θέση μου ήταν να βγει στο ημίχρονο, ο ίδιος επέμενε να μείνει στο παιχνίδι. Καμιά φορά αυτή η τρέλα είναι ωραία".
Δημήτρης Σαλπίγγιδης
Αναφερόμενος στο ματς: "Η ποιότητα του ΠΑΟΚ και το πρώτο γκολ έπαιξαν σημαντικό ρόλο γιατί αν ο ΠΑΣ είχε προηγηθεί τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για εμάς. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση ή αν μας ταιριάζει το 4-3-3".
Για τον Κατσουράνη: "Θα ανεβάσει τον ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και θα μας βοηθήσει"
Γιώργος Φωτάκης 
«Ήταν δύσκολη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία προερχόταν από καλά αποτελέσματα και διαθέτει ποιότητα. Δείξαμε καλό πρόσωπο και κερδίσαμε».
Αναφορικά με τα στοιχεία που είχε ο ΠΑΟΚ, απάντησε: «Σε όποιο γήπεδο και να παίζουμε εμείς θέλουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και το ρυθμό μας. Όμως, σε μερικά γήπεδα όπως αυτό, θα πρέπει να παραθέσουμε κάποια άλλα στοιχεία, όπως πάθος, δύναμη και συγκέντρωση, τα οποία είχαμε σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί και κοιτάμε τη συνέχεια».
Κάνοντας τον απολογισμό του για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος: «Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα απαρτίζεται από νεαρούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Αν είχαμε δείξει καλύτερο πρόσωπο σε τρία εκτός έδρας μας θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη συγκομιδή».
Δημήτρης Αποστολόπουλος

Για τον αγώνα: "Από την αρχή βγήκαμε μπροστά με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Οι αντίπαλοι μας πίεσαν, δεν δεχθήκαμε γκολ, αλλά καταφέραμε και πετύχαμε ένα τυχερό γκολ. Στη συνέχεια ήρθαν δύο ακόμη και έτσι φτάσαμε στη νίκη, που ήταν πιο δύσκολη απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε χάλια κατάσταση και δεν  μας βοηθά αυτό"
Για την ατομική του παρουσία: "Στόχος μου είναι να δώσω ότι καλύτερο μπορώ. Κατά ένα βαθμό σήμερα το κατάφερα. Σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε. Θα δουλέψουμε για να έρθουμε πιο δυνατοί μετά τις γιορτές".

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου (Ντάσιος 77΄), Μιχαήλ, Κειτά (Βίλα 61΄), Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης (Νικλιτσιώτης 87΄), Ίλιτς.
 

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ (Ρομπέρ 82΄), Σαλπιγγίδης (Κίτσιου 90΄), Αθανασιάδης, Λόρενς (77΄ Γιάννου).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
BΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γεωργαράκος (Αθηνών)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φεγκρούς (19΄), Κάτσε (49΄), Λόρενς (54΄), Βιβιάν (62΄), Αθανασιάδης (86΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...