3/12/12

oxyro N1.889


 
 








 
Superleague  Αγωνιστική: 13η 

Βέροια - ΠΑΟΚ - 0-0  
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν στη Βέροια  μπροστά σε 4.500 οπαδούς μας που είδαν ένα καλό παιχνίδι, χωρίς όμως να μπούνε γκολ., σ΄έναν κακό αγωνιστικό χώρο, με την βροχή να μην σταματά καθόλου στη διάρκεια του αγώνα. Σήμερα στην Βέροια κυριάρχησαν η οπαδοί μας που ήταν Χιλιάδες στην απέναντι κεντρική κερκίδα. Πολλοί και στα δύο πέταλα. Και αρκετοί και στην κεντρική κερκίδα κάτω από το σκέπαστρο.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς κάνοντας κλικ ΕΔΩ 
Γιώργος Δώνης
«Υπάρχουν διάφορα μέρη για να χωρίσουμε τον αγώνα. Το πρώτο ήταν πολύ καλό. Είχαμε τρεις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στη συνέχεια κάναμε σοβαρά λάθη στην άμυνά μας, δώσαμε δύο ευκαιρίες στη Βέροια και άλλαξαν οι ισορροπίες στο 35ο λεπτό.  Ο αγώνας ήταν δύσκολος και λόγω του αγωνιστικού χώρου και μπορώ να πω ότι οι γηπεδικές συνθήκες ήταν εναντίον της ομάδας μας. Προσπαθήσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, δείχναμε στο γήπεδο ότι ήμασταν σε καλή μέρα, αλλά όταν το γήπεδο είναι έτσι όπως ήταν και με παίκτη λιγότερο, το ματς πάει στη δύναμη. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι".

Αν σημαίνει κάτι ότι ο Σταφυλίδης που δεν είναι στόπερ έπαιξε καλύτερα από τους υπάρχοντες: "Σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να αγοράσει στόπερ. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Δεν είναι σωστό να λέμε ότι είπε ο Δώνης  πως φταίνε τα στόπερ. Βλέπουμε, όμως, ότι δεν βελτιωνόμαστε σε κάποια πράγματα. Χρειαζόμαστε έναν πολύ καλό παίκτη με προσωπικότητα να πλαισιώσει τον Κατσικά. Αν το καταφέρουμε τώρα έχει καλώς, ειδάλλως θα το κάνουμε το καλοκαίρι".

Αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες με προσωπικότητα στο κέντρο: "Είναι λάθος να μπούμε σε διαδικασία μεταγραφολογίας. Είμαστε εμείς που θα πάρουμε τις αποφάσεις, έχουμε αξιολογήσει την ομάδα, σε κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούμε και υπάρχει μία συνεχόμενη πορεία. Θα λειτουργούμε με γνώμονα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνεται καλύτερος από μεταγραφική περίοδο σε μεταγραφική περίοδο".

Για τη Βέροια: «Η Βέροια είναι μία ομάδα με παίκτες που έχουν φυσικό ταλέντο. Η άποψή μου για τη Βέροια είναι ότι έχει ταλέντο, αλλά μέχρι σήμερα δεν ήταν οργανωμένη. Θα μπορούσε να είναι παραπάνω στη βαθμολογία».

Αν το γεγονός ότι η ομάδα ήταν ήρεμη παρά το γεγονός ότι υπήρχε ένταση λόγω της παρουσίας του Σπάθα, σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας : «Πρέπει να διατηρούμε την ίδια δυναμική, ανάλογα με το ποιος σφυρίζει, με το πόσο κόσμο έχει το γήπεδο κ.ο.κ.. Αυτή είναι σωστή νοοτροπία. Δεν κρύβουμε ότι υπάρχει απογοήτευση σε κάποια πράγματα, π.χ. είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου  που συμβαίνουν τόσες αποβολές. Αυτό το γεγονός μας στερεί πολλά πράγματα στην πορεία του πρωταθλήματος».
Παναγιώτης Γλύκος 
«Δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα γιατί ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς, αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν δύσκολο γιατί μείναμε με 10 παίκτες. Ηταν δύσκολο να παίξουμε σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο, το παλέψαμε όμως μέχρι το τέλος. Τώρα τι να πω, κρατάμε την ισοπαλία; Τουλάχιστον παλέψαμε όλα τα παιδιά και δώσαμε το 100%».

Για τη σωστή επιλογή γωνίας στο πέναλτι: «Δόθηκαν κάποιες οδηγίες από τον πάγκο αλλά ήταν στην κρίση μου για το τι θα έκανα. Επέλεξα να πέσω εκεί που έπρεπε, η μπάλα έφυγε άουτ και είμαι χαρούμενος που δεν μπήκε γκολ».

Για το αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εφόσον ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με 11 παίκτες: «Αν ήμασταν με 11 παίκτες πιστεύω πως θα είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Στην αρχή δείξαμε πως θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο όχι τόσο αλλά αυτό έγινε λόγω της αποβολής».
Κώστας Σταφυλίδης 
«Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν άφησε ούτε εμάς, ούτε τον αντίπαλο μας να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Για εμάς έγινε πιο δύσκολο από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες», είπε αρχικά ο Σταφυλίδης.

Σε ερώτηση για την τοποθέτηση του στο κέντρο της άμυνας, ο νεαρός είπε: «Οι εντολές που μου έδωσε ο προπονητής ήταν να είμαι κοντά στον Κουμάλο και να βγαίνω πρώτος στη μπάλα».

Οσον αφορά τη συνέχεια, ο Σταφυλίδης, είπε: «Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, να μένει τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Συνεχίζουμε».
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Μπαργκάν, Καλί, Αμαραντίδης, Αθανασιάδης.
ΚΟΚΚΙΝΗ :
Βιβιάν (36)
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ :
Φαντόπουλος (Πειραιά) – Ελευθερίου (Αθήνας)
 
Βέροια  : Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Καλί, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Καφές, Καλτσάς (68 Πέρεζ), Μπαργκάν (87 Μπελόν), Ιωάννου (58 Κότσλι).

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κωνσταντινίδης (63 Έτο), Κουμάλο, Βιβιάν, Λίνο, Φωτάκης, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ (46 Σταφυλίδης), Σαλπιγγίδης (77 Γιάννου), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου