26/6/12

oxyro N1.781



















 

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2012-13

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2012-13, η παρουσία του κόσμου είναι σαφώς μικρότερη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, την παρακολούθησαν 3.000 κοσμος.

Γιώργος Δώνης 
"Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην δουλειά για να πετύχουμε. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την παρουσία του στην πρώτη προπόνηση, μάς περιμένει δύσκολη δουλειά για να πετύχουμε όσα θέλουμε.
Υπάρχουν σκέψεις για την οργάνωση και το αγωνιστικό πλάνο, περιμένουμε κάποιους νέους παίκτες, είμαστε συνέχεια στα τηλέφωνα και σε διαπραγματεύσεις".
Για τις απουσίες που υπάρχουν:  
"Είναι ένα ανοιχτό θέμα το ότι λείπουν οι τέσσερις διεθνείς, αυτό μας δημιουργεί ένα πρόβλημα για να δείξουμε ένα καλό σύνολο. Νομίζω πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε νέους παίκτες μετά τις επαφές που κάνουμε".
Για την δύσκολη οικονομική κατάσταση:  
"Οταν δεν υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες δεν μπορείς να πάρεις πολλούς παίκτες. Εξω η κατάσταση παρουσιάζεται τελείως τραγική για την Ελλάδα. Οταν αντιπροσωπεύεις μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ σκέφτεσαι μόνο πως θα κερδίσεις. Οι παίκτες που έχουμε και ειδικά οι διεθνείς, έχουν υψηλές παραστάσεις και νομίζω πως θα προσαρμοστούν γρήγορα. Μας νοιάζει να είμαστε αποτελεσματικοί στην αρχή".

Πάμπλο Γκαρσία 
Για το τον κρατάει 5η χρονιά στον ΠΑΟΚ:  
"Είμαι χαρούμενος που παίζω ποδόσφαιρο και είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ.  Δεν υπάρχει άλλη απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αισθάνομαι καλά και είμαι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ".
Για τη νέα χρονιά:
"Είναι η αρχή σήμερα. Πολλά από αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να είναι παιδιά μου. Είμαι χαρούμενος που βγαίνουν παιδιά από τις δικές μας Ακαδημίες. Αυτά τα παιδιά πρέπει να δουλευτούν και να έχουν υπομονή".
Για το πως είναι ο ίδιος:  
"Αισθάνομαι πολύ καλά. Σίγουρα θα έχω την τελευταία "σφαίρα" οπλισμένη. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που κάνουμε τα τελευταία χρόνια".

Στέφανος Αθανασιάδης.
Για την "πρώτη" του ΠΑΟΚ:  
"Μας έχει συνηθίσει ο κόσμος να έρχεται πάντα στις πρώτες προπονήσεις κοντά στην ομάδα. Θα πρέπει να στηρίξουμε τα νέα παιδιά. Πριν από λίγα χρόνια και εγώ περνούσα αυτή την κατάσταση, θέλω να τους συμβουλέψω να μην σταματήσουν να δουλεύουν και θα τους έρθει η ευκαιρία".
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ φέτος:  
"Κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ βάζει στόχο το πρωτάθλημα. Υπάρχει βέβαια και το Κύπελλο ενώ ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι και στην Ευρώπη τα πάει μια χαρά".
Για αν πλέον αλλάζει ο ρόλος του και θα πάρει περισσότερες ευθύνες:  
"Η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη γεμάτη για μένα. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω στις προσδοκίες που υπάρχουν και θα κάνω ότι μπορώ".
Για το αν είναι σημαδιακό που έβαλε το πρώτο γκολ στην προπόνηση:  
"Το γκολ είναι η δουλειά του επιθετικού. Χρειάζεται καλή ψυχολογία και ελπίζω να την έχω".
Για την Εθνική Ελλάδας: "Εκανε πολύ καλή πορεία η Εθνική και της αξίζουν συγχαρητήρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...