13/6/12

oxyro N1.775











 Οι ενστάσεις των οπαδών είναι οι εξής:

Α: ο τρόπος που η αστυνομία εισέβαλλε σε σπίτια ανυποψίαστων οικογενειών κατά τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να υπολογιστεί το κόστος της συγκεκριμένης κίνησης για τις οικογένειες.
Β: Οι Οπαδοί καταγγέλλουν ότι οι ανακοινώσεις της αστυνομίας περί ευρημάτων σε συνδέσμους είναι αναληθής και ότι βρέθηκε μόνο ένα τσεκούρι δίπλα σε ξυλόσομπα και τίποτα περισσότερα.
Γ: Καταγγέλλουν ότι προκλήθηκαν ζημιές σε συνδέσμους αναίτια και αν χρειαστεί θα προσκομίσουν φωτογραφικό υλικό.
Δ: Καταγγέλλουν την προσαγωγή ξαδέρφης συλληφθέντα την οποία προσήγαγαν στο τμήμα θέλοντας να αναγκάσουν τον καταζητούμενο να παρουσιαστεί και την οποία απελευθέρωσαν μόλις απείλησε με μήνυση
Ε: Καταγγέλλουν σύλληψη καταζητούμενου που βρισκόταν στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα παραμείνουν στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μέχρι τη μέρα τη απολογίας τους.
Μετά από δύο μέρες θα αρχίσουν οι απολογίες των 34 συλληφθέντων (οι 33 οπαδών του ΠΑΟΚ και μίας 23χρονης που διέμενε με ένα εξ αυτών) που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σύστασης και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Συγκεκριμένα, η απολογία τους θα γίνει σε τρεις δόσεις, την Παρασκευή, το Σάββατο και τη Δευτέρα. Εκείνοι που αντιμετωπίζουν τις πιο βαριές κατηγορίες θα απολογηθούν την Παρασκευή, ένα άλλο γκρουπ θα περάσει από τον ανακριτή το Σάββατο, ενώ η διαδικασία θα κλείσει τη Δευτέρα. Μέχρι τη μέρα τη απολογίας τους οι κατηγορούμενοι θα παραμείνουν κρατούμενοι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 
«Καλείται όλος ο Λαός του ΠΑΟΚ σήμερα το βράδυ στις 21.30 στον Σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας.Η Παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.
Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ». 

Aνακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων 
"Η προσπάθεια της αστυνομίας να καλύψει την ανικανότητά της ενόψει εκλογών δεδομένης της έξαρσης οργανωμένου εγκλήματος και του κλίματος ανασφάλειας σε κάθε γειτονιά της Ελλάδος,στοχοποιώντας το οπαδικό κίνημα του Π.Α.Ο.Κ. ανάγωντάς το για ακόμη μια φορά σε εξιλαστήριο θύμα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Καλείται σύσσωμη η οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.-Σύνδεσμοι,ΠΑΕ,Ερασιτέχνης αλλά και όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος σήμερα το βράδυ στην ΤΟΥΜΠΑ.
Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ".
Oι σύνδεσμοι έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση. 
«Οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ σήμερα 13 Ιουνίου στις 10πμ, στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια. 
Μετά τις ξαφνικές έρευνες της πολυμήχανης αστυνομίας σε σπίτια, χώρους εργασίας, νοσοκομεία και συνδέσμους του ΠΑΟΚ, συλλάβανε 34 συνοπαδούς μας και στη συνέχεια τους χρεώσανε όλο τον ποινικό κώδικα. 
Αυτή η άκρως προκλητική ενέργεια δεν θα μείνει αναπάντητη. 
Όσοι νομίζουν πως οι κρατικοί θεσμοί μπορούν να λειτουργούν ως συμμορία κάνουν λάθος. 
Για να έχουμε μία πλήρη αντίληψη των γεγονότων, θα προτείναμε να κάνουμε έρευνες στα σπίτια των αστυνομικών που μπήκανε στους συνδέσμους και βρήκαν τσεκούρια δίπλα σε ξυλοσομπες. 
Μη στοχοποιείται τον λαό του ΠΑΟΚ για να μη σας στοχοποιήσει αυτός. 
Στις 10.30πμ περνάνε ανακριτή οι συνοπαδοί μας».
Ο δικηγόρος Νίκος Διαλινάς
"Από ότι φαίνεται οι κατηγορίες είναι σοβαρότατες, αλλά κρατάτε και μικρό καλάθι…
Τον ένα συλληφθέντα τον πήραν από την κλινική! Είχε χειρουργηθεί το προηγούμενο βράδυ, αλλά για την αστυνομία ήταν ύποπτος φυγής... 
Επειδή οι περισσότεροι είναι οπαδοί πολλά από τα αδικήματα είναι υπερβολικά. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Έγιναν ένα σωρό περιστατικά στην Αθήνα, αλλά δεν έγινε τίποτα! Είναι μια στοχοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αν όντως αποδειχθεί ότι υπάρχει στοχοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, θα αντιδράσω και θα αντιδράσω μέσα στα πλαίσια του νόμου. Αλλά θα αντιδράσω πολύ άσχημα. Γιατί τα παιχνίδια πρέπει να τελειώνουν. 
Είναι αλήθεια ότι υπάρχει επιλεκτική μεταχείριση των οπαδών του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω γιατί έχει στοχοποιηθεί ο ΠΑΟΚ. Θα το ψάξω το θέμα. Μέχρι τώρα υπέθεσα ότι ο ζήλος της αστυνομίας οφείλονταν στο ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι πιο ζωηροί. Αλλά αυτό έχει αλλάξει. 
Σας δίνω μια υπόσχεση. Όλες τις συνομιλίες θα τις πάρω γιατί εκπροσωπώ πάνω από 15 από τους συλληφθέντες. Αν κάποια από τις συνομιλίες είναι συγκλονιστική και η οποία θα δώσει κάτι στη δημοσιότητα, σας υπόσχομαι ότι θα τη δώσω στη δημοσιότητα για να μάθει ο κόσμος. 
Ξεκαθάρισμα του χουλιγκανισμού στην Ελλάδα με τέτοιες κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης δεν είναι ξεκαθάρισμα, αλλά είναι εξόντωση» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...