7/6/12

oxyro N1.772















PARTY - Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. LUEDENSCHEID 



Ανακοινώση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει, ότι μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο Ζήση Βρύζα, ο Γιώργος Γεωργιάδης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της ομάδας».

















Στο Διοικητικό Συμβούλιο της SuperLeague ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας 

«Θα πρέπει να έχετε τα κότσια και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Εγώ όταν πήραμε την πρώτη απόφαση, εμπέδωσα κανονικά το ότι αν δεν παίρναμε άδεια, δεν θα κάναμε και μεταγραφές. Πως είναι δυνατόν τώρα να λέμε άλλα; Να ξέρετε ότι εγώ εδώ εκπροσωπώ 11 χιλιάδες μετόχους οι οποίοι είδαν την ομάδα μας να αποδυναμώνεται, γιατί δεν γίνονταν αλλιώς. Και τώρα όλοι αυτοί βλέπουν ότι εδώ μέσα επικρατεί μπάχαλο…». 
Η λίγκα ανακοίνωσε για το θέμα:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε όπως συγκληθεί εντός των επόμενων ημερών έκτακτη Γενική Συνέλευση, με απόφαση του αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ., η οποία θα αποφανθεί επί συγκεκριμένων εισηγήσεων για ζητήματα που συζητήθηκαν κατά το σημερινό Δ.Σ.».

Να σημειωθεί ότι οι έξι ομάδες που "κόπηκαν"

(ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Κέρκυρα και Γιάννινα) δεν κατέθεσαν κάποια συγκεκριμένη πρόταση.
Για ποιο λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε την εξαίρεση της κρητικής ομάδας από τον κανόνα της εφαρμογής της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών
"Θέλουμε να εφαρμοστούν οι ποινές στις οποίες είχαμε καταλήξει ως Λίγκα. Το ίδιο θα λέγαμε ακόμη κι αν εμείς δεν πληρούσαμε τα κριτήρια αδειοδότησης"
"Ο ΟΦΗ ήταν από τις ομάδες που εμπράκτως προσπάθησαν να αναταποκριθούν σε όλα όσα ισχύουν και έχει μείνει με τα λιγότερα συμβολαια από κάθε άλλη ομάδα"
Τόνισε σημειώνοντας ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα μπορεί να συγκροτήσει ομάδα. Γι' αυτό και ζητησε να υπάρξει ανοιχτό παράθυρο για μία εξαίρεση από τον κανόνα της απαγόρευσης μεταγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...